All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Effektiv rengöring av ugnen

bränna fett och andra matrester på grillen och ugn, och sot från vedspis och eldstäder kan vara svåra att ta bort utan effektiva rengöringsmedel.

Hur

Kemetyl Grill & Oven Cleaner är ett bra alternativ för de svåråtkomliga ställen, så vi beskriver här proceduren för denna produkt. Om du väljer ett annat tvättmedel följer du tillverkarens instruktioner.

Spruta på tvättmedlet och låt rengöringssprayen fungera i 30 sekunder före borstning eller torkning av ytorna. I slutändan skölj mycket vatten.

Är ugnen eller grillen särskilt smutsig med mycket smuts och fett bör låta spray för en minut. Om detta inte löser problemet, upprepa behandlingen efter behov.

Men se till att produkten är frätande, så gummihandskar är ett måste! Och produkten är inte lämplig för aluminium.

Flera tillämpningar

Förutom rengöring av ugnen, är produkten perfekt för rengöring av glasdörrar till spisen eller grill.

Oavsett om du har en stor veranda grill eller en liten bärbar grill, är underhållet viktigt för att det ska vara känslig, hygienisk och har en lång livslängd. Du spraya helt enkelt på Grill & Ovnsrens och låt det fungera i 30 sekunder. Torka sedan av med en fuktig trasa, svamp eller skölj med rent vatten. Det är viktigt att grillen inte torkar helt innan du smutsar eller sköljer ytan. Tänk också på att en grill full av feta och gamla rester kan vara brandfarlig. Grill & Ovnsrens är frätande - använd gummihandskar.

ADVERT

Mest populära