All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Effektiv robotgräsklippare

Det sägs att det finns trädgårdsmästare som tycker att klippa gräset hör till en av livets höjdpunkter. Men för oss alla som inte är så entusiastiska över detta ser framtiden nu ljusare ut. Den tiden är över, där gräsmattan krävde sin "man".

Istället för att köra runt i trädgården med gräsklipparen, är det nu möjligt att spendera din tid på andra uppgifter i huset och trädgården, eller bara för ren avkoppling med syfte att alltid väl trimmade gräsmatta. Denna uppgift löser inte bättre än AL-KOs automatiska robotklippare.

Robolinho 3000 gräsklippare, alltid och rikedom uppenbara sköter arbetet med att ta hand om gräsmattan, utan hjälp och oavsett väder. Robotklipparen träffar gräsmattan precis som ägaren har bestämt, och det stör inte miljön.

Det befinner sig, undviker hinder och finner vägen in och ut ur "avskilda platser". Innan det går ut, finner Robolinho sig tillbaka för ett kort besök till laddstationen.

Lätt att använda

Inställningen av de många alternativen görs på en enda skärm. Här kan du a. Bestäm den tid då robotklipparen kommer att fungera och om det kommer att pausa när det regnar. Inställningen av skärhöjden är också lätt att justera med ett enkelt grepp.

Om så önskas är det möjligt att ringa gräsklipparen vid laddstationen när som helst och avbryta gräsklippningen. De gummiöverdragna hjulen med ett starkt profilmönster ger ett bra grepp och kan hantera upp till 35 procent ökar.

Mer information: www. al-ko. nej

Detta ärende har inte skrivits av Vi i Villas, men är ett pressmeddelande.

ADVERT

Mest populära