All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Effektiv tvättning

Vårhelg står för dörren, och det är dags att hämta bunader och andra festkläder från skåpen. Om skjortan är gul, kan en tvätt ny handfat hjälpa till. Om inte - använd ett speciellt botemedel som returnerar vithet. Dylon Power Whitening innehåller både fläckborttagare och blekmedel och gör på ett effektivt sätt gult textilbländande vit.

Skölj noggrant

Bunadtröjor av linne gulnar efter tid på grund av dålig sköljning efter tvättning. Tvätta alltid skjortan direkt efter användning, men stryk den strax före användning - inte när den har tvättats och bör tas bort. Det kan också leda till att kläderna blir gula. Kom ihåg att skölja noggrant.

Handtvätt

Töm påsens innehåll i maskinens pulverdispenser och använd ett vanligt tvättprogram med ditt vanliga syntetiska tvätt- och sköljmedel. Redan vid 30 grader returneras vita kläder, handdukar och liknande originalfärg, Dylon Power Whitener kan också användas vid handtvätt. Använd inte på ull och silke. Ett paket innehåller fyra behandlingar.

Tvätta innehållet i en påse i det varma vattnet som tvätten kan tåla. Lägg sedan i tvätten och tvätta som och torka som vanligt utan att använda andra tvättmedel. Använd gummihandskar.

ADVERT

Mest populära