All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Edged vinylbeläggning - en problemlösare i vardagen

Oavsett om det beror på att du har barn som kör leksaksbil längs lackerade furugolv eller har en helt repad tid för flickvänner och höga klackar besökte, har vi alla upplevt att golvet är inte lika bra som den dag vi låter det. Det här är lösningen för att rädda de mest utsatta platserna!

Spill och slitage

Teppeabo har under många år erbjudit kant filtar och nu har de dessutom gått bort på vinylgolv. På så sätt får du anpassade tvättbara mattor som klarar av spill och slitage. Vinyl står emot mycket bra vatten, så det kan vara en god idé med en vinylbeläggning där parkett är ofta utsätts för fukt.

- Produktens ansökan är huvudsakligen avsedd för områden där du ofta ser slitage. Det kan vara allt från att skydda mot slitna köksgolv, till områden där barn ofta spelar, säger Erik Herje på Teppeabo.

vatten och tvål

Vinyl beläggning är också lämplig att bära under sådan matbord, eftersom spill lätt kommer att tvättas bort med vatten och lite tvål.

Vinylkåpan består av en mjuk rygg och en hård och slitstark vinylyta som kommer att skapa en mattan känsla. Vinylrock är mjukt att ha på sig och det finns ett brett utbud av oändliga variationer av mönster och färger. Mattorna kan levereras med naglar eller snoddar.

Vinylkåpan som visas på bilderna tillhandahålls av Gerflor.

ADVERT

Mest populära