All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Lättare att välja rengöringsmedel

Det är inte alltid lätt att välja rätt rengöringsmedel för olika ytor. De flesta av oss har ett begränsat sortiment i köksskåp och kan använda samma rengöringsmedel för de flesta lägenheter. Resultatet blir inte alltid optimalt, och i värsta fall kan ytor förstöras.

Ny förpackning

Den välkända klistertillverkaren Casco, nu slås samman med Sika, medan valt att förnya förpackningen av dess fulla sortiment av produkter för rengöring. Tanken är att det ska bli lättare för konsumenterna att välja rätt

Förutom nya och fräscha färger i samband med olika användningsområden, produktförpackningen utrustad med QR-koder så att du kan hämta information om Casco sin mobila webben.

Ny produkt

Dessutom utökas sortimentet med produkten Casco Newshine. Detta är en nästan luktfri underhållsprodukt för lackerade ytor. Produkten är särskilt lämplig för områden med hög slitage. Newshine stänger strimlar och lämnar en blank yta.

Rengöringsguide

I samband med det uppdaterade sortimentet finns också en rengöringsguide, som kan beställas på www. casco. nej, alternativt kan den hämtas digitalt.

ADVERT

Mest populära