All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

E-växter - växter för det norska klimatet!

"E" står för verklig . Det betyder att du kan vara säker på anläggningens ursprung och egenskaper. Växterna produceras i Norge och är anpassade till det norska klimatet. De är i linje med norsk tillväxtrytm, vilket är av stor betydelse för växtens etablering och tillväxt. E-plantens motto är "Permanent Green Pleasure". Baserat på kunskap och erfarenhet är E-växter därför ett säkert val för norska trädgårdar.

VD Jorun Hovind montrar liguster Maslo E.

E-växtproduktion

E-växtsystemet ställer höga krav på svart äkthet. Vid produktion av E-växter ska planteringsplanter av växter som köps från Eliteplant Station etableras. Sticks kan bara tas från dessa moderplantor och från de första generationens växter av dessa växter igen. Detta är ett viktigt krav för att skydda och garantera egenskaperna hos den valda växten - vilket är källan till sorten. Några av sorterna produceras av vävnadsbildning. Detta görs på Elit-växten, och barnskolorna måste köpa vävnadsväxta unga växter av E-växter direkt härifrån. E-växter i din trädgård

E-växter är nu tillgängliga med en rad egna trädgårdsmästare. Detta återspeglas i ökad investering / marknadsföring av E-anläggningar i vissa trädgårdscentraler. Som trädgårdsägare kan du nu dra nytta av de positiva resultat som Professional E-Plant-användare kan hänvisa till från sina gröna växter. Du hittar redan Växter i många trädgårdscentra God information

Valet av växter baseras på kunskap och erfarenhet. 14 Norska barnskolor samarbetar i E-plantor Norge om testning, produktion och information. Alla som arbetar på de traditionella företagen har solid erfarenhet av växter under olika klimat och tillväxtförhållanden. Erfarenheter från kunniga företag och försäljning via mässan med god lokal kunskap ger bästa förutsättningen för att välja rätt anläggning på rätt plats.

Mer information:
www. eplante. nej
Naturhistoriska museet

www. eplanta. com

Se också:

Stein Set Aktivera däck

En helt plan yta i trädgården är lämplig för placering utemöbler, eller spela och hobby sysselsättningar. Du kan få den med en beläggningssten.

Miljökuniversitetet

ADVERT

Mest populära