All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

DVI: Perfekt spel-TV?

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Medan Sams kid endast har DVI-ingång, LG har också utrustad dess modell med en VGA-ingång. Om du har ett gammalt grafikkort kan det vara en fördel.

Det kom också med en lång VGA-kabel, men även vi använde bara DVI-ingången och blev positivt överraskad av kvaliteten. För sofasurfing är det här en bra affär, och flimmeren är inte värre än att leva med. LG rekommenderar en upplösning på 640/480, 60 Hz för bästa bildkvalitet.

för ordbehandling skrift men blir det lite tröttsamt, är chansen att det kommer huvudsakligen att lekmöjligheter som tilltalar ägare. Med 800/600 upplösning hade vi åtminstone inga problem att döda flera timmar av Battlefield framför den här skärmen.

Skärmrensare för ökad säkerhet

Det finns många som fruktar att bränna på plasmaskärmar, och medan Sam unge inte var utrustad med skärm renare, ger lgen dig fler alternativ. Du kan välja mellan vanlig tvätt, orbiter (som flyttar bilden på skärmen varannan minut) och inversion (som ändrar färg automatiskt varje halvtimme.)

Detta ger plus i vår bok, men kom ihåg dock att du alltid ska vara noga med att inte har för statiska PC-bilder på plasma-tv.

Klicka här för att gå direkt till slutsatsen

eller klicka här för att se stora bilder från testet

ADVERT

Mest populära