All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Varaktig tidsförlust

Förlusten är mer än färg och dekoration på väggen. Det finns ett brett sortiment av typer och kvaliteter, var och en med sina egenskaper - delikat och sofistikerat samt rustikt och grovt. Vad som är bäst för dig beror på hur mycket jul det kommer att tåla.

En tapet med detta märke kan rengöras med mildt tvålvatten och svamp / mjuk borste.

För att en tapeter ska hängas på en gång, kommer tvättbarheten och ytstyrkan att vara betydande. De mest robusta tapisserierna finns bland vinyl- och fiberband. Inom dessa kategorier finns stora variationer, så innan du bestämmer dig är det viktigt att kontrollera att tapeten du väljer har egenskaper som passar med användning av rymden. Tapeter är märkta med egenskaper och en hall med mycket trafik, är det rekommenderat att välja en tapet som kan tvättas och klarar allt smådulter utan att repas.

Med barn i huset, kan korridoren ofta vara för högljudd. Den är rik på slitstark och tvättbar tapeter som är lämplig för sådana miljöer. Det här är från kollektionen Altagamma Home från Borge, en vinylkvalitet som kan tvättas och är särskilt hållbar. Se hela samlingar

Tvättbarhet

Ljus och läcker, men lika robust och väl lämpad i en upptagen zon. Bakgrunden är från Unplugged Collection från Storeys och markeras med tvättvågor och skrubba.

Tapetet är markerat med en speciell symbol som anger hur mycket tvätt det kan tåla. Det finns fem grader för tvättbarhet. Bakgrunden du behöver vara mest försiktig med är markerad med en symbol med endast en våg. Den mest robusta har tre vågor och vågar med pensel. Dessa är utmärkta i korridoren.

Välkommen till mitt slott! Stabil ingång, lika mycket som tapetet kan tvättas. Samlingsmatrisen från Fantasy Interior är märkt med tre tvättvågor.

Hållbar yta

Ja, den här tapeten är! Men du måste komma på väggen för att ta reda på att det inte finns en färgad panelvägg. Detta är en vinylkran märkt "scrubbable", med en våg och skrubba. Det är från Thibeaut / INTAG.

I vissa fall kan skor och påsar flyga väggbilder, och väggarna måste stå emot en hitch när sakerna bärs in och ut. Det finns mycket tapeter som klarar en sådan åktur. Kontrollera bara att ytan är hård och fast. Tala med tapetväljaren om dina behov och ta sedan fram de mest lämpliga samlingarna.

I Casamance-samlingarna som leds av Green Apple finns det många spännande mönster märkta med våg och skrubba. Det här är från Azuli-samlingen.

Denna vinylpatron från Factory Style / Borge-samlingen har både utseende och kvaliteter som kan tåla några leder.

ADVERT

Mest populära