All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Varaktig vinyl golv i den nya designen

Plastgolv är förmodligen den mest praktiska golv till privata hem som finns. Men även om golvtypen är mycket användarvänlig behöver du inte hålla med designen. Tarkett lanserade en omfattande expansion av sitt vinylutbud i år, men en serie nyheter med klassiska tidlösa mönster, kreativa mönster och starka färger.

Trendiga och klassiska sida vid sida

Istanbul-samlingen har Istanbul designad.

Samlingen i 2014 innehåller en mängd nyheter som passar olika smaker och behov. Ljusa nyanser av grå och beige färger dominerar, men mörka golv finns också i samlingen.

Här är naturliga trä- och stenimitationer, och vi introduceras också till det kontrollerade golvet Remy, som säkert kommer att hittas i många kök i slutändan.

I den nya kollektionen Trend ser vi mer av vackra mönster och starka klara färger. Helt i linje med den nya trenden som konsumenten börjar visa tecken på vid valet av golv. De färgstarka golv kan passa in i ett barnrum, medan vackra Istanbul och Ornamental Gray är mycket lämpliga för ett trendigt kök eller på en gång.

Robust och hållbart

Ett vinylgolv är oslagbart när det gäller funktion. Det är slitstarkt i förhållande till barn som leker på köksgolvet, lätt att rengöra efter leriga stövlar i korridoren eller smutsiga fötter i sommarstugan, där inomhus och utomhus ofta går i ett. Den skyddande ytan, Extreme Protection, hjälper till att undvika onödig rengöring eller oroar att golvet inte klarar av vardagliga utmaningar.

ADVERT

Mest populära