All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Duell: Viewsonic vs SunTV

Sonic vänster, SunTV höger mer

[Ugjyldig objekt (NAV) ]

för att vara två HD-redo modeller är både TV relativt prisvärd: den 42-tums plasma från SunTV kostar 17 750, under det att 37-tums LCD-modell från Sonic skrift är den 13: e 700 NOK i billigaste onlinebutik.

Detta är lite att säga på dagens marknad.

Nor tv publicerade specifikationer är ingen barnlek, vilket naturligtvis bidrar till att utlösa en önskan att köpa i otaliga tv-entusiaster.

Den stora frågan är om kvalitetsmåttet, och i denna duell, vi därför genom de olika tv styrkor och svagheter, och avslutar med kröna vår favorit.

Mini Specifikationer

SunTV Sonic
Antal SCART (RGB) 2 (1) 3 (1)
Komponent -

ingång

2 1
DVI

m / HDCP

1 NR
HDMI

m / HDCP

NO 1
VGA 1 1
S-Video 1 1
Dissolution 1024 / 768 1366/768
Stated kontrast 10 tusen: 1 800: 1
Stated ljusstyrka 1300cd / m2 500 cd / m2
Stand JA JA
Högtalare JA -

sidomonterad

JA -

Integrerad

Technology & storlek <999 > Plasma - 42 " LCD - 37" Viewsonic vänster, SunTV höger mer

Design och första intryck

Viewsonic vänster och SunTV högra Se mer

Trots att ingen av de två modellerna kommer att vinna någon designkonkurrens kommer de troligen att leva upp till de flesta tv-rum. Fjärrkontrollerna på båda modellerna är dock mycket plastiska - fantastiska.

Vi tillhandahåller dock fortfarande solmodellen plus boken, för här får du två identiska kontroller; då måste du kasta in i väggen när landslaget förlorar och en för att styra TV: n när besvikelsen har ägt rum.

Den största synliga skillnaden mellan de två är att SunTVen har sidomonterade högtalare, medan högtalarna är placerade under skärmen på ViewSonicen. Vi tycker att SunTV är den vackraste utan att högtalarna är monterade, och testpanelen håller med om att ViewSonic fungerar som en nyare modell.

På en skala från 1 till 10 få både TV årskurs 7 när det gäller design och första intryck, klicka på länkarna nedan för att gå vidare i duell:

Vid användning: Vilket är bäst för TV, DVD, PC och HD signaler?

  • Slutsatser och betyg
  • Stora bilder från duellen
ADVERT

Mest populära