All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Springa fritt med sin egen bil på den största isbana

Detta är helt enkelt årets höjdpunkt. Inte bara för läsare, men lika mycket för oss i redaktionen. Det finns inget som är roligare än att ta med sig ett fordon med bakhjulsdrift (eller bäst av allt: 4x4) Till Vålerbanen och dela passionen för kontrollerad vilde utförande med alla våra artfränder.

Vi har faktiskt utvecklat en ledsen känsla av att glömma att vi faktiskt är på jobbet, som vi gjorde förra året - och bara kör, kör, köra och köra. En runda blir roligare än den andra när du lär dig varv och din egen och bilens gränser. Och ja, vi har kvar många gummiremsa eller plasthölje i brøytefonnene uppe ...

Video från förra årets Winter Show:

Rätt på den andra sidan av det nya året vi upprepa framgången med årets Winter, vilket är faktiskt över 500 besökare tog turnén och över 130 bilar gjorde snöstormar på banan. Klarar vi det här, tro?

Prenumeranter kör gratis

Under alla omständigheter menar vi att det här är ett gyllene tillfälle att finslipe sina egna färdigheter och att lära känna bilen. Därför kommer det inte att kosta något! Prenumeranterna löper gratis (med undantag av en obligatorisk personförsäkring på 150 kronor). Icke-abonnenter ingår också, priset är då 400 kronor.

Inte abonnent? Logga in för $ 19.95, få 7 exemplar av Autofil, Top Gear DVD och kör gratis på Vålerbanen!

Vi arbetar också med en liten överraskning eller två, så om vi kör i sig inte räcker till Vålerbanen den 2 februari, kommer vi alltid att ge dig fler priser ...!

Se bilder från förra årets vinterutställning nedan:

Rörmokaren Rune-André Georgsen visade att du inte behöver en sportbil för att vara bred. Företagets bil, en Volkswagen Transporter 4Motion, håller mycket! Foto: Stein Inge Stølen

ADVERT

Mest populära