All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Drömmen med utsikt

Familjen ville ha ett stort och ljust badrum och valde att sätta i ett stort fönster, eftersom konturen är fin och ostörd. Suzanne, en internkonsult, hittade ingen badrumsinredning som hon tyckte om. Då är det praktiskt att mannen Stein-Flemming är byggaren. Han gjorde nischer på två av väggarna där de lade handdukar och andra. Även om nischerna stjäl några kvadratmeter utrymme, verkar det fortfarande öppet och rymligt.

- Vi har inga lådor och skåp för att dölja saker, säger Suzanne, men med tvättstugan bredvid, är det okej att hålla saker där. Det är också mycket bekvämt med två handfat på badrummet.

Det är mycket bekvämt med två handfat. Den söta handdukhängare köps i Australien. Praktiska nischer i väggen istället för skåp.

Duschen är bara en glasvägg så att du kan komma in från båda sidor. Det är bekvämt och enkelt att hålla rent. Här är det givetvis extra viktigt att det är rätt fall mot brandsläckaren.

De ville inte ha en vanlig toalett, men hittade en gammaldags toaletttoalett som de köpte genom en rörmokare.

Läs också:

QUIZ: Vad vet du om hundar?

Testa dig själv! Hur mycket vet du om våra fyrbenta vänner? Vågar ta provet?

Det "gammaldags" badrummet passar den stil som familjen tycker om.

Duschområdet skiljs endast av en enda duschkabinett så att du kan komma in i duschen från båda sidor.

Det är bra att koppla av i det underbara badet medan du njuter av utsikten. Suzanne är skicklig med detaljer som ger badrummet en personlig touch. Några av tillbehören köps i Australien där de har familj.

Hon har utsmyckat med gammal, finbroderad underkläder som marmorsocker och linne. För närvarande finns rosa handdukar, toalettpapper, ljus och toalettartiklar som hjälper till att skapa stilen.

Läs också:

Undvik matvinster med rätt kylningstemperatur

Matsvinn är ett ökande problem i västvärlden idag och norrmännen är bland krångel när det gäller att kasta mat. Genom att justera på kylskåpet ...

Badet med nyckelband monteras i hörnet. Här kan du koppla av i det underbara badet medan du njuter av utsikten.

Men när Suzanne vill byta packar hon ut tillbehören och får ett "nytt" bad med andra färger. De statliga ljuskronorna från Ellos och speglarna från Ikea hjälper till med att ställa stilen.

- Även om badrummet inte var väldigt planerat tog vi faktiskt det tillsammans, så det blev ett badrum vi är väldigt nöjda med idag, säger Suzanne.

Suzanne skapar sin personliga stil med gamla och nya saker.

Läs också:

Trender i badrummet

Hur tycker vi egentligen att nordmän ska dekorera i vårt badrum? Här är en inblick i några av trenderna i badrummet som är värda att föra.

Här bor: Suzanne och Stein-Flemming Andersen med barnen Amanda 20 år, Danielle 13 år och Emilio 4 år.

Storlek: approximativt 16 till 17 kvadratmeter

Plattor Rigth Pris Plattor

badkar, handfat och tillbehör: Megaflis

Ljuskronor: Ellos

Lampor över diskbänken: Ikea

Mirror: Ikea

Suzanne har nyligen startat eget företag i bostäder styling www. theinstyle. com

ADVERT

Mest populära