All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Dubbelnummer på försäljning NU

Våren är den bästa tiden för bilister. Nu tar vi av högtryckstvätten och gör bilen ny. Dessutom finns det flera tusen av oss som har en entusiastisk bil och motorcyklar tagna ur garage. Känslan påminner om vad man fick som barn när man äntligen cyklade ut på våren.

Det är också en bra tid att köpa en bil eller bara drömma bort. Då är det bra att det finns ett stort dubbelnummer med Autofil och Gate bil i bladhyllorna just nu.

Prenumeranterna har redan fått det i posten och har iPad-utgåvan redan tillgänglig.

Vill du ha samma fördelar? Registrera dig här.

Här hittar du oss på iPad.

Här hittar du oss på tabletterna.

Den här gången är Autofil en 4x4 speciell

Vi har hört den nya XC-90

... och det är fantastiskt. Det är den första modellen med Volvos nya design språk, men det är när du kommer in i de största förändringarna kommer in.

Foto: VOLVO Visa mer

Islands tøffinger

Vi skickade vår fyrhjulsdrivna specialist till Island för att hyra bilar med ballongdäck. Han klättrade genom Islands vilda natur. Läs fallet och få tips om hur du gör exakt samma sak.

Foto: FRED MAGNE SKILLEBÆK Visa mer

Nissan Thinking New

Racingbilar erbjuder sällan stora överraskningar eller kreativa nya idéer. Men nu har det hänt, i Le Mans. Läs mer om Nissans mycket otraditionella lösning för att vinna den historiska rasen.

Ogillar varandra

Före den nya säsongen Top Gear fick vi en chatt med en överraskande öppen och vänlig Richard Hammond.

Hybdrid wave kommer

Det är spännande tider för dig som bilköpare. Hybrid bilar kommer. Med sina låga utsläpp blir det en ren guldgruva för dig som bilköpare. Audi A3 e-tronen kommer att ha prestationer som Golf GTI, men kostar drygt 300.000. Vi testar det mot Lexus CT200Hs ålder. Du kommer bli lite förvånad över resultatet.

Foto: RUNE M. NESHEIM Visa mer

Passat med 4Motion

240 hästar, speciella spikar och fyrhjulsdrift. Volkswagen är väldigt stolt över hur de har programmerat fyrhjulsdriften och gav oss gratis rullar.

Foto: RUNE M. NESHEIM Visa mer

Den brutala

För närvarande finns det inte mer vulgärt SUV än BMW X6M. Den 2.265 kilo tunga bilen har 575 hästar att röra med. Kolla vad vi menar om bilen och konkurrenterna.

Foto: BMW Visa mer

Drömdag i 23 minus

Nio isbanor, tre gravar och ett rakblad på 150 km / h. Ja, du kan ha kul i explosionen.

Foto: KNUT ARNE MARCUSSEN Visa mer

Multifunktionell

BMW har äntligen kastat på multi-user-våg. Inte tillräckligt - du får det med fyrhjulsdrift. Men hur bra är det mot de skarpaste konkurrenterna?

Double Fun

Tvillingen Fredrik och Asle är svår att särskilja från varandra. För att förverkliga förvirringen har de byggt exakt samma Mercedeser också.

Foto: KAJ ALVER Se mer

Porsche guruen

Magnus Walker besökte gatan bil i sommar. Nu var det vår tur att besöka honom.

¨

Vill ha en vagn

Ford Sierra Cosworth kommer att vara en ikon för framtiden. Men det hade alldeles för lite kraft. 535 hästar är fortfarande för små, enligt ägaren.

Foto: KAJ ALVER Se mer

BMW 325i Pickup

Daniel ville ha Pickup och behövde en stationsvagn från tid till annan. På så sätt löste han det problemet - i en och samma bil. Med följare bra och märkte.

Foto: KAJ ALVER Visa mer

ADVERT

Mest populära