All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Dubbelnummer på försäljning NU

Stora dubbeltal finns nu i bladhyllorna.

Prenumeranterna har redan fått det i posten och har iPad-utgåvan redan tillgänglig.

Vill du ha samma fördelar? Logga in här.

Detta är en del av vad du kan läsa den här utgåvan.

Vi har äntligen fått BMWi8

Det här är leksaksbilen som är både hård, snabb och miljövänlig. Med en turboladdad trecylindrig motor bakom ett baksätet och en elmotor framför, har du en fyrhjulsdrift med totalt 362 hästar. Men är det en sportbil?

GATEBIL-festivalen

Gate car organiserar träffar fem gånger om året, tre i Norge. Juluppgörelsen är överlägset största och drar alltid mellan 40 och 50 000 publikgrupper, med 7 000 av dem camping hela helgen. Ta med dig din stora humörrapport.

Super Car Racing

Vi har testat de tre mest värdelösa bilarna för norska förhållanden. Tänk på: Här är testet av McLaren 650S Spider, Lamborghini Huracan och Porsche 911 Turbo S. Guess som slutade med seger.

Avsluta kuben

Foto: Mercedes Visa mer

Har Mercedes C-klassen varit så stor och bra att den echoes E-Class? Vi har testat den nya stationen och vi tycker om det vi försöker.

AMG kan gömma sig

När Mercedes-modellens toppmodeller blir alltför tämma måste du själv bygga bilen. Kontrollera hur en nästan helt ny E-Klass blev en giftig bil.

Cadillac Ranch

Någon har mer att hantera med än andra på vägen. Vi har besökt en entusiast med en imponerande samling Cadillacs och kör med sin sex meter långa Eldorado från 1967 så ofta som möjligt.

Tuff i Trynet

Lexus lanserar för första gången en SUV i segmentet som de flesta vill ha. Är det något för solide nordmän?

V. I. P. Carina

Äldre japanska bilar har blivit varma varor i veteranbilmiljön. GATEBIL-entusiaster har också tagit intresse, men kämpade gärna JDM-trenden. I denna

Nu har du råd att register bilar

Få bilar är mer sällsynt att se än linjal kompisar Lotus Esprit och Ferrari Testarossa. Slutligen har vi tips på kopiorna och ger dig en inblick i hur det körs igårs superhjältar.

Hipp hipp!

Skål. Dodge fyller 100 år i år. Herren guidar dig säkert genom varumärkets historia och autofilhöjdpunkter. De är neon av det.

Den gillar Porsche har aldrig sett

Porsche 918 är ouppnåeligt för de flesta av oss, men någon gör något att drömma. Robin har byggt sin egen version och vi antar att Porsche själv skulle få käken sjunkit om de hade sett resultatet.

ADVERT

Mest populära