All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Göra just nu

1. Plocka upp plantor, kvistar, mossor och kottar, och gör dekorationer och dörrkransar att dekorera.

2. Är det snö snö? 999> Kan du göra snöbollar med snöbollar eller använda vatten och två hinkar för att göra (frysa) de vackraste glödlamporna. 3. Häng mat för de små fåglarna

, de behöver nötter, frön, fruktbitar och fett för att komma igenom den långa vintern. 4. Köra julklappar är trevliga

, men om du inte har gjort det, har blomsterhandlarna ett bra urval av amarlyllis och tulpaner till jul. 5. Täck fruktiga växter

med till exempel granbar om det finns frost och snön har misslyckats. 6. Om du har några spännande frön

som du har skördat själv kan du göra några söta lådor / påsar för att lägga till dem och du har en liten julklapp till en trädgårdsmästare. Se även:

Hur man får TV-signaler i flera rum

TV i flera rum är något som många familjer vill ha. Vi förklarar hur det görs i praktiken, både för fulla erbjudanden och enklare lösningar.

Julorchid

Jag har varit mycket förtjust i orkidéer och det är roligt när jag får dem att komma igen med någonsin ny blomning. Men i jul älskar jag att dekorera med rött och då är den här vackra julprydnaden mitt i blinkningen, ensam eller som en del av en dekoration.

Foto: Plantasjen

Läs också:

Höstgrödor i trädgården

Även om dagarna är kortare och svalare är det mycket att pussla utomhus.

Slotmaskiner

Placera automater runt trädgården, de kommer i alla prisklasser och mönster. Två våningar ca 249 kronor och ovala ca 299 kronor. Nelson Garden

Merry x-mas ...

En kristen dörrkrans ger mig en riktig amerikansk julstämning och skickar mig tillbaka till min "Första jul i ett främmande land".

Foto: Blomman av växter Office

Läs också:

Smarta tips för små badrum

Även i ett litet badrum är det möjligt att skapa ett sparsamt uttryck med produkter som gör rummet lekfullt, gott och inte minst luras på ...

Hur man lyckas med Amaryllis

Amaryllis är vinterns blomstrande underverk: lätt att få, överkomligt och underbart.

Foto: Sven-Gösta Johansson / Lisas blommor

Gör detta:

Blomma till jul. Du kan hantera din amaryllis själv att blomstra på jultiderna. Det säljs slingor som är beredda att blomma ett visst antal veckor efter plantering, till exempel 4-6 veckor.

Placera slingan över ett glas ljummet vatten så att botten och rötterna når vattnet. Lämna det 12-24 timmar före plantering.

Spalten ska vara ganska tätt, avståndet från krukans kant är ca 1, 5-2 cm. Halva löken måste vara över marken. Använd vanlig blomjord. Vatten, men du kommer inte att bevattna förrän blomknoppar dyker upp.Krukan kan stå över en radiator, men om du vill fördröja blomningen, håll den kallare.

ADVERT

Mest populära