All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Hund och ståhej i köket

Huset från 70-talet hade ett kök som tillhörde datumet. Nu är väggen mellan kök och matsal borttagen, och nya köksmöbler i högglans, snäv design är på plats.

Köket har blivit familjeförsamlingsplatsen, ett ljust och tufft familjerum där hela familjen kan samla och göra allt från läxor till vänner och en bättre middag.

Classic golv

Bellas tassar har mycket att omfamna med den starka lacken.

De gick flera rundor innan de bestämde sig på golvet. Önskan var parkett - något klassiskt, något varaktigt och uppfattades samtidigt som lite exklusivt. Möjligheterna var många både ljusa och mörka golv. Men lika viktigt som utseende togs hänsyn till husets hund. Hon borde också leva med den nya våningen.

Så valet valde äntligen på en enspetsig ekpark i en varm guldton. Parkett är verkligen inte den mest hållbara golvtypen, men med marknadens starkaste lakan bör golvet fortfarande vara välskötta till de envisa laboratorierna.

Humor och trygghet

Vi inser snart att detta är en aktiv familj med hög takt och mycket energi. Ljuset flyter in i ett rum designade av någon med tydlig humor och kanske ren. Väggen i vardagsrummet är klädd med en ny tapet med bandmönster. Slösa inte bort vad du skulle lägga i köksförlustkategorin.

- Humor är viktigt för oss, inredningen ska vara kul, men modern. Och med alla medel har någonting ingen annan. Personlighet är det viktigaste, jag vill inte ha ett hus som någon annans, säger mamma i huset som tycker att det inte är livets val hur man dekorerar ett hem, så du borde våga spela.

-Vi spelar med valet av tapeter och färg och som färgstarka färger som vi försöker knyta samman med.

För andra som vill fortsätta, rekommenderar de: Gå för ett varaktigt golv och lek med resten av interiören.

Bakgrunden till Mr Fox från Tapethuset, kanske lite upopulär köksförlust, vittnar om en familj med sinne för humor.

ADVERT

Mest populära