All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Vill du bo i en oas längs Akerselva?

Är du ditt drömhus i landets tätbefolkade områden, är det lätt att tappa bort. Erbjudandenna är där, men tidstryck och höga priser gör ofta budrundorna mer spännande än bra.

På showen möter du leende mäklare, med stora försäljningsutsikter under din arm. Det är lätt att fresta dig själv, men se till att du får all information i framtiden. Det är inte allt som kommer så klart.

Vi har tittat på Selmers projekt "Badebakken", som ligger längs Akerselva i Oslo.

Selmer

Selmer är ett av Norges ledande byggföretag och driver i stor stil i Norge och Sverige. På sin hemsida säger Selmer Bolig att alltid har informativa försäljningsutsikter. Vi har tagit dem på golvet.

Badebakken

Selmer samtal oblyg Badebakken för "en oas längs Akerselva". Och det låter så frestande.

DinSide är för närvarande i Nydalen, bara fem minuters gångavstånd från projektet "Badebakken". Och det är möjligt att vi är lite speciell, men det finns inte mycket som påminner om en oas från vårt perspektiv ...

Nu visserligen inte skjuta "Badebakken" färdig, och när sajten kommer att slutföras i enlighet med prospektet, det kommer naturligtvis att se långt bättre än det gör idag.

De lägenheter:

På Badebakken kan välja mellan två, tre och fyra sovrum ägarlägenheter i varierande storlekar från 47 till 120 m ^. Och alla ser bra ut på papper, med praktisk och modern inredning. Det borde bara saknas, trots allt talar det om nya lägenheter.

Lägenheterna kommer att ha en hiss, garage, kaklat badrum med uppvärmda kablar och stora balkonger. Vardagsrum, kök och hall har parkett.

Pris:

Priserna varierar från cirka 1 miljon till 2, 5 miljoner, beroende på storlek och plats. Det inkluderar garageutrymme.

För att få en av de tillgängliga två-rumslägenheter med 59 m² golvyta, måste du hosta upp hela 1. 531. 512 miljoner. Den motsvarar nästan 26 000 dollar per kvadratmeter.

Vi tror att priserna är styva, men prisnivån i Oslo-området är i allmänhet högt ändå. Här kommer du dock att njuta av att bo i nybyggda lägenheter.

Tydligen har prisnivån inte varit avgörande för köparna. Totalt 15 av de totalt 25 två-rumslägenheterna har redan sålts.

Är du intresserad, har Selmer byggt en lägenhet med fyra rum, som du kan se i deras försäljningsrum på Badebakken.

Plats

Ritningen är hämtad från // www. bostäder. selmer. com / cgi-bin / Selma / Imaker? id = 3249 "> Selmers hemsida! Visa mer

Enligt Selmers utsikt och webbsidor är Badebakken centralt beläget i gröna omgivningar.

Det är en annan sanning med vissa modifieringar.Men som Selmer påpekar är Voldsløkka nära park- och sportanläggningar, och det är kort avstånd till Akerselva med sina utmärkta vandringsmöjligheter.

Men i närheten finns också Nydalen Næringspark, och det är förmodligen inte en "oas" att ha en affärspark som närmaste granne.

I utsikten finns också en karta och en ritning av området.

När du tittar på "Outdoor Plan" för Badebakken kommer du snart att märka att "Kristoffer Aamots sätt" kommer att bli kraftfull utökad. Resultatet är att det kommer att finnas betydligt större trafik direkt bakom de nya lägenheterna.

Det påminner inte heller mycket om en "oas".

Stannar i Badebakken får du kort gångavstånd till Maridalsvannet, Marka och två köpcentrum. Dessutom kommer du också att få stor biltrafik på grund av den nya vägen, en affärspark med tusentals anställda och Ringveiens ständiga liv i den avlägsna en av Oslos mest trafikerade landsvägar.

Kort sagt, en oas av biltrafik! Vad mer kan du önska?

ADVERT

Mest populära