All egendom: trädgård, kök, inredning >> Konstruktion

Kämpar du med tillgång från din granne?

Det finns lite att oroa sig för komforten av elektriska solskydd. Med hjälp av fjärrkontrollen eller omkopplaren drivs de relevanta persiennerna snabbt och smidigt in eller ut. Vill du para fler solskydd eller andra produkter på samma fjärrkontroll? För Somfy är detta bara barnmat, något som de har bevisat med miljontals installationer över hela världen. De tar det ytterligare ett steg: Om du tillåter att sensorer automatiskt kontrollerar dina parasoll kommer du att använda dem oftare, och inte minst, mer effektivt.

Aktivt solskydds

Aktiv användning av dina elektriska fönster beläggningar uppnås genom att ansluta sensorer (vindkraft, solenergi, regn och / eller temperaturgivare) och timer. På så sätt kommer din solskugga att gå in och ut helt oberoende och automatiskt, beroende på klimatet utomhus eller inomhus.

Här har du några fördelar genom att ha automatiska markiser:

Skydda din inredning

Se också:

Med terrass markis kan du starta grillsäsongen redan nu

Sol och nattliv är inte reserverat för sommaren - även vintersäsongen kan vara värd för verandahemmet.

Genom att undvika för mycket sol, undviker du missfärgning av möblerna och uttorkning av levande växter. Också när du inte är hemma. Solskenorna kör automatiskt upp eller ner till ett bestämt inställt värde.

Läs mer: Ändra glädje.

No avståndet är för stort

Oavsett var du är, och utan att du behöver tänka på det, kontrollerar det Somfy sensorer alla dina solskydd, yttre persienner, skärmar och mer. Ha en bekväm temperatur i ditt hem när du kommer hem från jobbet på eftermiddagen.

Läs mer: Styr ditt hus med din mobil

Mer komfort

Se också:

Det är nu bör du boka sunblind

Här får du de bästa tipsen.

Undvik att bli blindad av solen när du tittar på tv eller när du äter middag. Tack vare solens och / eller temperatursensorn, som kommunicerar trådlöst med dina solskydd, kör de automatiskt ner när ett visst inställt värde överskrids.

Ju mer ljus, desto mer värme

Somfy solensor mäter ljusintensiteten på din yttervägg. Om solljuset överskrider ett visst tröskelvärde som är förprogrammerat, driver Somfy alla dina parasoll ner. Även om temperaturen i huset ökar eller minskar, kommer solens och / eller temperaturgivaren att signalera motorerna i solskydd.

Spara energi

Förutom att spara upp för fysisk ansträngning, som automatisering tar över driften, är att spara kostnader för luftkonditionering minst lika viktig. När dina solskydd och skärmar köras automatiskt in och ut, tack vare samband med sensorer och timers (ljus, vind, regn, temperatur och tid), står de för en viktig del av temperaturkontroll i ditt hem. Den naturliga justeringen av temperaturen i huset ger större energieffektiviska fördelar än de flesta luftkonditioneringsapparater.

Vad händer om det blåser upp?

Läs också:

5 saker du behöver veta innan du köper solskydd

Hur man går vidare.

Du behöver inte oroa dig, vindgivaren kör skuggning i god tid för att undvika skador på skuggning eller ytterväggen. Om det fortsätter att blåsa och solen kommer upp, inte solskyddet inte slut. Den ger den inbyggda säkring för. Solfunktionen fungerar automatiskt men kan kopplas från. Vindgivaren kan inte kopplas från.

Läs mer om Facade Products och Somfy.

Med vårkampanjen kan du spara upp till 15-35% på utvalda produkter. Kontakta oss för gratis visning idag.

ADVERT

Mest populära