All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Hittar du huset?

Bostadsmarknaden på nätet under utveckling

  1. Notarius: New men långsam
  2. hittar du bostad?
  3. Broker Online till mods
  4. Real Estate Online första och största

regionala tidningar är traditionellt de viktigaste medierna för reklam hem. På internet tror vi inte att de har samma position. Åtminstone inte per dag. Finns fastighetsservice består av en blandning av annonser från tidningarna och utsikterna från några mäklare som NOR Eiendom. Det betyder att du ofta hittar bostäder här som länge har annonserats hos Meglernett eller Eiendomsnett. För det är vanligt att hem presenteras på nätet i flera veckor innan du visar annonseras i tidningar och annons tänds Finn.

Liten rörig

Vår erfarenhet av Finn har varit något ojämn. Som regel går sökningarna bra, men ibland verkar det som att servrarna hänger och sökningen går vild. Men kan vara tillfälle. Vårt subjektiva intryck är att Finn vid första anblicken verkar vara lite rörig. Men sökningen är logisk nog, och du kan enkelt begränsa dig till de mest intressanta platserna. Och att annonserna står i datum är definitivt en fördel.

Du kan registrera din sökning och få Sök att skicka meddelanden om nya saker som matchar.

Skicka till en vän

prospekt från mäklare presenteras tydligt och snyggt med bilder, kartor och möjligheter att berätta för andra.

Annonserna är naturligt korta och repade för detaljerad information. On-line, svartvita bilder är inte avsedda för tidningsannonser.

Tips och rapporter

Finn ger dig mycket användbar information utöver annonser och framtidsutsikter. Med miniräknare, till möjligheter kolla priser i ditt område, och länkar till aktuella artiklar från Aftenposten, är det mycket användbar information att hämta för dig som är på bostadsmarknaden.

ADVERT

Mest populära