All egendom: trädgård, kök, inredning >> Innan Du Börjar

Ställ inte golvet utomhus!

Det är fortfarande möjligt att måla huset utomhus under en tid, men om du inte får tid att göra allt du hade planer i år, du bör fråga avsätta några timmar att göra det viktigt.

- Det är bättre att få gjort lite nu, men du kan behöva skjuta upp stora lack nästa år, säger Tommy Haraldseth stöd teknisk produkt på Nordsjö.

LÄS OCKSÅ: Det här är tecknen som du måste redesigna.

Ta ledningen nu

ORSAK NU: All bart trä primas, vare sig ny trä eller trä som har uppstått igen på grund av skador och peeling. Du är klok att jobba nu. (Foto: Kristian Owren / ifi Com.) "> ORSAK NU:. All bart trä primas, vare sig ny trä eller trä som har uppstått igen på grund av skador och peeling Du skulle göra klokt . (. Foto: Kristian Owren / ifi com) för att göra jobbet nu

det är viktigt att skydda träet på vintern om bare trä stå utan skydd under vintern, det kan orsaka fuktskador, nedsmutsning och mer peeling

-.. Om du får på grund av all bart trä, är det verkligen ingen nackdel. Om bare trä lämnas utan skydd genom den kalla vintern, kan det komma till fukten i träet och gör mer skada på kapslingen, förklarar Haraldseth.

Bättre än ingenting

Chresten Nielsen Beckers överens om att du skulle göra klokt i att ta del av det förberedande arbetet nu. Så du bär eller avflagning av fasaden, bör du göra något åt ​​det genast. detsamma gäller om du har ny, obehandlad trä.

- Även om du inte planerar att måla huset före nästa år betalar det s Jag vill skrapa all lös färg, tvätta och smutsa nu när det behövs. Och misstänker något nytt trä. Om du gör, försegla träet och undvik att lämna det på vintern. Ju längre träet kommer att lämnas obehandlat, desto sämre blir vidhäftningen. Genom att lägga nu sparar du för mycket tid när jobbet är gjort först, förklarar Nielsen.

LÄS OCKSÅ: Gör en underhållsplan när jobbet är klart.

SKÄRM: När färgen lossnar helt i träet, är det ett tecken på att du ska måla igen. Men om du inte nå det nu borde du åtminstone ta bort gammal färg och bara basera den på träet. (Foto: Frode Larsen / ifi Com.) "> SKALA insättningar: När färgen lossna vägen in i skogen, är det ett tecken på att du bör måla Men rader du gör det nu, bör du åtmin. faller bort gammal färg och bara slipa veden. (Foto: Frode Larsen / ifi. nej)

ADVERT

Mest populära