All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Göra det själv med linoleum

Under senare år har Marmoleum Click fått ögon. Detta är ett klick golv som enkelt kan monteras utan speciell erfarenhet. Här kan du välja mellan paneler eller plattor i 21 olika färger, så du kan sätta ihop ditt drömgolv!

Tålig och lätt

Marmoleum Click är ett enkelt sätt att få en ny och modern golv

Linoleum är ett slitstarkt och lättskött golv. Marmoleum Click är ett enkelt sätt att få en ny och modern golvet i nästan alla rum, och designmöjligheter är många.

- Kunderna väljer ett sådant golv på grund av att man ser en liten fyllning av parkett, laminat och andra träprodukter imitationer och linoleumgolv är miljövänliga och svanemerket berättar Gunni Marie Blunck på Forbo

Linoleum är dock inte lika motståndskraftig mot vatten, så undvik särskilda våtrum. Om du har barn som ofta kommer in i de yttre korridorer med leriga skor eller stövlar fulla av snö, kan du välja bort linoleum även här. Om du väljer ändå linoleumgolv här, finns det inget i vägen för att använda en kantad vinyl beläggning för att skydda de mest utsatta platser.

Den renare, trevligare och mer prisvärd

Marmoleum kommer nu med en ny Topshieldfinish garanterar en enklare rengöring av golv, vilket garanterar lägre kostnader och en bättre utseende. Efter installationen behöver golvet endast byggstädning innan det är klart att användas. Toppskiktet skyddar mot smuts och friktionsmärken, och behåller golvet väl över tiden.

Kom igång nu

På Forbo Golv. nej, det finns en planritare där du redan kan börja utforma ditt drömgolv! Här kan du kombinera plattor och paneler i många trendiga färger och mönster. Så nu börjar det bara!

ADVERT

Mest populära