All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Gör som du vill med färger hemma

Hur vi hänvisar till färgen känne mycket av trender. Glad och läcker har länge varit en sanning. Men nu är det lika sant med mörkt och elegant. En användbar tanke när färgdiagrammet tas.

Nyckeln till ett framgångsrikt hem är att välja färger som du och din familj njuta av, och det är inte nödvändigtvis de färger som kallas "årets färger." Vi människor är olika också när det gäller färger. Det finns många teorier om hur färger fungerar tillsammans och hur de påverkar oss, men det är vår egen smak som är avgörande för vad som fungerar bäst hemma. Vår personliga smak påverkas av kulturella bakgrund, erfarenheter och trender. Därför är det ganska naturligt att vi ändrar smaken när tiden förändras.

Och trenderna förändras: På 80-talet hade vi mycket bra och starka färger. Standarden var röd, grön, gul och blå i rad och rad i samma hus. Nu har vi velat vita långa och vi tyckte att alla rum har samma färg. Nu går vi in ​​i en ny stil period där färgerna återigen varierar från rum till rum och det bör vara samma färg på alla fyra väggar.

Satsa på favoritfärger

är köket favorit rum i huset, och plommon är din favoritfärg, varför inte måla köket i just denna färg? Denna färg är från Beckers kallad Plommon.

Om du inte bor ensam är färgämne en familjelösning. Låt barnen bestämma färger i sitt rum, ofta med starka åsikter om vad de tycker om. Hemmabas är där du lugna ner och ladda batterierna, och färgerna och inredning du omger dig med är avgörande för att skapa välbefinnande.

Den forskat mycket om vikten utstmykking och estetik för sinnesstämning och hälsa i vårdinrättningar och fann att det finns betydande relationer, och det finns all anledning att tro att det är så relevant hem. Fördelen är att rummen kan skräddarsys efter individens behov. Färgerna är som oss olika egenskaper och vi lockas av de färger vi identifierar sig med, medan färger med de egenskaper som vi inte gillar riktigt lika bra i oss och vi vänder instinktivt bort. Din favoritfärg kommer därför att vara positivt för dig och ge frid, glädje och styrka oavsett vilken färg det är.

Dana att sticka ut

Är du bland de många som tror gul är cool, ta bort den från väggen. Det gör absolut ingenting som en grannes väggen är i en diskret grå ...

Vissa gillar ljusa rum, medan andra hitta den bästa lugn i en mörk grotta. Vissa besväras av mycket färg, medan andra får energi och gott humör av det tillsammans. Naturligtvis kanske du tror? Men varför gör 80 procent av dem som målar hem med nästan samma färg då? Ja, för det är lätt att vänja sig på trender och vi vill inte sticka ut. Vi vill vara en del av "flocken" eftersom det är säkert.Men nu är det trenden att visa personlighet och inte välja som alla andra. Det kommer att se ut att det är du som bor och du har "dina färger" på din plats.

ADVERT

Mest populära