All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Smutsigt hem? Då kan du förlora din drömpartner

På en kort tid närmar sig den stora kärleksdagen, Alla hjärtans dag.

För många är den här dagen en utmärkt möjlighet att uppskatta deras partner eller en ny flamma. För andra orsakar dagen smärta i magen eftersom du kan känna dig lugn och ro för att hitta ett datum eller imponera på en man som varit i kikaren ett tag.

Och om du är irriterad, fortsätt bara göra det: En undersökning gjord av den tyska datingsidan Elite Singles visar att om du inte känner dig bekväm och hemma riskerar du att förlora den perfekta mannen eller kvinnan i ditt liv.

Har du en present? Vi har hittat 14 unika och vackra gåvor som du kan göra själv.

Sju av tio kommer att dumpa om det är rörigt

I enkäten frågades 1 500 ensamstående personer hur mycket levnadsvillkoren innebär när man väljer en partner.

Och skrämmande svarade sju av tio att de skulle överväga att dumpa en möjlig pojkvän om deras lägenhet inte levde upp till förväntningarna.

Samtidigt framkom att mer än åtta av tio tvättade och städade hem innan en flört kom och att en av tre singlar tror att de kunde lockas till en person av hur bra datorn tar hand om sitt hem .

Med andra ord är första intrycket alpha omega!

- Inte huvudfokus

Datingexpert Espen Korsvik bakom bloggen och datingservice Dating Adventure säger att det är tillrådligt att göra en stor insats för att ha ett bra hem före datumet, men det behöver inte vara huvudfokus.

- Det är trevligt för både om det är rent och snyggt och hygieniskt. Kanske datumet känns lite mer välkommen också, om det är korrekt. En mans datum kan vara en potentiell pojkvän, och det är okej att börja relationen med att ge ett bra intryck av att vara snyggt, säger Korsvik och fortsätter:

- Men jag tror också att det inte är där bör göra allt för att imponera, du gör bra kommunikation.

Han tror att resultaten av undersökningen varierar från förhållande till förhållande, men att det är mer benäget att rösta om datumet är något osäkert om kemi.

- Om attraktionen är tillräckligt stor spelar det ingen roll. Om du gillar personen mycket bra kan du hitta något mer än du brukar göra. Men om datumet är lite osäkert från tidigare, fungerar det inte riktigt om han eller hon är ett roterande huvud, säger experten.

Foto: Getty Images

Ta reda på vilken tvätttyp du är.

Bjud in ett flirande hem till Alla hjärtans dag eller ett annat tillfälle, var noga med att hålla den ren för säkerhets skull, vi tror på undersökningen. Fortfarande är du osäker på om du ska ta ett tak eller du bör inte räkna ut vilken typ av tvätt du är.

För Jordaniens skull har Moods Qualitative Research analyserat olika norska tvätttyper.

Efter att ha besökt 16 olika norska hushåll ställer de upp tre olika typer av tvätt, som är helt annorlunda:

- Mindre energi, mer nöje: Den här gruppen är den som gillar att städa som en energi som de absolut kommer att undvika. Många tycker att traditionell städning tar tid och letar också efter snabba sätt. Denna grupp innehåller ofta många singlar och yngre som fokuserar på glädje och spänning i vardagen, inte tvättar.

Det här är med andra ord gruppen med högsta risk att det inte kommer att finnas fler datum, enligt Elite Singles undersökning.

Tvätter du fortfarande inte så mycket? Oroa dig inte, enligt experter, kan du hålla det rent hemma utan att tvätta så ofta.

- Köket som en scen: Denna grupp definierar köket som husets "framsidan" och anser att det är särskilt viktigt att hålla det rent och städat här. De som faller i denna grupp brukar spendera mycket tid i köket och titta på köket som husets samlingspunkt.

Om du är den här typen ska du se dig själv i andra rum hemma för att kontrollera att de också ser bra ut innan datumet kommer att besöka.

Glad i köket? Nu försvinner det traditionella köket och "super köket" tar över.

- Traditionister och Perfectionists: Traditionister är angelägna att hålla dem snygga och torra och torka ut de flesta av fläckarna och grisarna så snart de dyker upp.

Perfektionen, å andra sidan, tar den ännu längre och håller den ren och städad hela tiden. Den här personen gillar att tvätta på vägen medan de gör middag så att allt är trevligt i köket när maten äts upp.

Så, är du en traditionalist eller perfektionist, du kan lägga benen på bordet (eller fortsätt att tvätta) och ta det lugnt innan datumet kommer.

10 snabba rena tips innan datumet kommer:

1. Ta bort brödsmulor och matrester från köksbänken

2. Kassera soptunnan för att undvika dålig lukt

3. Samla alla tomma flaskor i en bärväska, sätt påsen med tomma flaskor i ett skåp

4. Rengör kylskåpet så att det ser klart ut och inte en stor röra

5. Kontrollera toaletten så att den är ren i toaletten

6. Ta bort damm, hår, tandkrämrester etc. från diskbänken i badrummet

7. Montera smutsiga kläder i en stor hög, lägg dem vanligen på tvättkorgen om du har

8. Kassera tomma toalettrullar

9. Om du lämnar, ta en snabb körning av dammsugaren i vardagsrummet

10. Lysande ljus för att skapa en mysig atmosfär

Källa: Jordanien

Kommentarer

När du kommenterar använder du ditt riktiga namn. Var objektiv, respektera andras åsikter och kom ihåg att många läser vad du skriver. Brott mot reglerna kan leda till uteslutning.

ADVERT

Mest populära