All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Annan färg verktyg

Flügger ny inredning färgkarta konfigurerad som en färgfläkt och tros kunna användas som ett användbart verktyg för färginställning och att kombinera olika färger i olika områden. Fläkten består av 100 nya färger, som är indelade i kategorier för uppgifter. Det finns både färger för stora ytor och hela rum, accentfärger och färger för tak och listor.

- Designad av färgkartan är densamma som vår Style History ruta som har varit mycket populär, säger Lone Kisbye Bjørslev, PR Manager på Flügger.

Anpassad färgarkitekt

Färgen "Daydream" är en av de nya färgerna i Flügger-färgkartan.

Stilen historiska färgkarta består av färger för inomhus och utomhus från olika epoker och arkitektur stilar och lanserades 2015 i samband med företaget lanserade serien Archaia med beläggningar och behandlingar för gamla byggnader och bevara kulturarvet.

Alla färger i fläkten är designade av Flüggers färgarkitekt Anne Christensen, och är uppdelade i sektioner efter behov och uppgifter.

Mättade och färgade färger

"Ballettskor" är en av färgerna i Flüggers färgdiagram.

Avsnittet Favoritfärger består av 20 vita och neutrala färger, som är särskilt lämpade för tak, dörrar, ramar och fönsteravsnitt. Grey Shades sektionen består av 20 grå färger som drar svag mot sand, blå, röd, grön eller brun.

De 40 mättade färger i avsnittet nordiska Färger är avsedda för användning på vissa väggar och stora ytor och lämpar sig för monokrom färgning av hela rummet.

Färgverktyget innehåller också en sektion med 20 samtal och färgade färger, speciellt utvalda för dekorativa detaljer och som accentfärger. I det här avsnittet kallas Accent Colors finns det färger med namn som "Happy go Lucy" eller "Marry me".

"Warm Gray" är en av de nya färgerna i Flüggers interiörfärgschema.

ADVERT

Mest populära