All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Designa din skräddarsydda väggdekor

Individualism och personlig touch till det inre är en viktig del av dagens trender. Hade det inte varit svårt att skapa en separat familj emblem eller monogram på väggen hemma? Eller skapa din egen tapet? Det finns företag som arbetar för att låta dig göra just det.

särskild utrustning gör jobbet

ALLIERO företaget Malermester M. Bratfoss är bland de ledande forskningsgrupper inom sitt område, och har nu lanserat ännu en annan tjänst i inredning: Bratfoss Design. Företaget har nyligen investerat i flera ultramoderna och avancerade sjablong- och skärmaskiner, vilket förenklar hela processen för att skapa kundanpassade konstruktioner.

- Maskinerna ger oss möjlighet att snabbt och enkelt producera unika och skräddarsydda interiørdekor- och hållbara lösningar i form av allt från tapeter och målade sjablongmotiver till yttre skyltar. Det gör det lättare att skapa egen identitet och atmosfär i kontor och privathem ", säger målare Tina Juuhl-Sivertsen i Bratfoss.

Malerfirmaet kan leverera färdiga, skräddarsydda material på beställning, men också har kompetens och kapacitet av material, montering, dekorativ målning och andra liknande uppgifter.

ADVERT

Mest populära