All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Pärlskimrande med avloppsgaller mot väggen

Gina Albrigtsen, en av grundarna bakom badrumskedjan "har badrummet", säger Unidrains lockar göra ett badrum modernare och säkrare mot vattenskador. Hon har valt det nya systemet för nyrenoverade bad i familjen i Oslo.

- Jag upptäckte Unidrain för första gången på en mässa utomlands och blev genast upphetsad av det kloka konceptet, säger Gina.

- I mitt dagliga arbete är jag omgiven av designprodukter, och jag reser regelbundet på mässor till Italien, Frankrike, Tyskland och Spanien för att hitta smarta produkter för verksamheten.

- Unidrainsluks unika system gör det omöjligt att få en dominerande krockkudde i mitten av golvet med fyrfodral. Genom att lägga dräneringen helt på väggen, får badrummet ett mer grundligt estetiskt uttryck.

Gina Albrigtsen,

- För ett år sedan renoverade min man ett av de två badrummen vi har i vår lägenhet på Frogner. Badrummet är 9 kvadratmeter. När vi flyttade in i huset nästan 17 år sedan, vi renoverade det lätt upp och spetsade upp den ursprungliga svart / vitt kakel från 1927.

- Jag har sedan ångrat mycket att vi inte behålla de gamla plattor, men Till lyckligtvis hittade jag prickade kakel 30x30 cm genom italiensk kakelaffär Bella i Drammen. Kakelplattorna är understrukna och har en exklusiv känsla. Genom att renovera badrummet från botten till toppen ville vi också använda den senaste in-room-tekniken, och Unidran-nätet var sålunda ett enkelt val.

Läs också:

7 misstag du fixa badrummet

Har du ett avlopp som luktar illa eller en toalett som körs? Ta tag i de små fel i badrummet innan problemen blir större och dyrare. Vår expert Roger ...

- Det är ett stort plus för baderomsgulvets helhet som vi inte behövde lägga till en cirkulär galler i mitten av rummet och därmed bryta upp mönstret strukturen i distinkta golvet, säger Gina. - Badrummet är enkelt inrett med vit bassäng, vitt badkar och högglansbad.

Easy för rörmokare

- Som återförsäljare av olika badrumsprodukter Jag får ofta feedback från kunder och hantverkare hur olika produkter fungerar i vardagen.

- Från alla de rörmokare jag är i kontakt med har jag bara fått positiva reaktioner på Unidrain-omkopplarna. De är lätta att montera och används nu mer och mer av hantverkare, individer och entreprenörer.

- På mitt eget badrum, en av rörmokaren jag samarbetar med monterad Unidrain High-Line 80 cm i duschzonen. Arbetstid han tillbringade på detta är mindre än vad en vanlig cirkulär ränna galler skulle ha krävt, med fäst mitt på golvet. "Badrummet är dyrt att borsta upp och lösningar som förenklar byggstenarna själva är kärleksfulla innovationer för alla. Jag uppskattar också innovativa lösningar som gör badrummet säkrare och snyggare, tror Gina.

ADVERT

Mest populära