All egendom: trädgård, kök, inredning >> Utomhus

Skrot tills ett bra substrat

Ny färg bör tillämpas på en ren, torr, fast mark sade rekommendation från alla färgtillverkare. Efter den obligatoriska fasad handfat, appliceras på svampar och alger kill - en desinficerande kemikalier som inte ska spolas bort. Det förhindrar sprängning från den nya färgen.

En bra skrapa

En skrapa kan vara så många. Vissa skrapor har fler funktioner.

- När du tvättar ditt plagg, leta efter blåsor, bubblor, kritning, sprickbildning och krackelering. Det här är ett tecken på att huset måste målas ", berättar Morten Fehn, en professionell misshandläggare på Jordanien.

Gammal lös färg måste avlägsnas innan du målar igen. Detta görs med en bra färgskrapa. Välj skrapa med blad av härdat stål som håller länge - och byt ut knivarna när de blir slitna, eller välj en skrapa med metallblad som du kan slipa med en fil. Vissa skrapor har fler funktioner, till exempel hammarhuvud och nagelförlängningar för att infoga eller dra pinnar och naglar. Vissa modeller kan också monteras på förlängningsaxlar för längre sträckor.

Avlägsnar fiberstrippning

Ny klädsel får tung fiberåtervinning efter priming.

- All färg med vidhäftningsproblem måste avlägsnas. Skrapa är det tråkigaste jobbet, så använd det bästa verktyget så att arbetet är enklare, rekommenderar Fehn.

- Skrapan tar också fiberutslag, grovhet på nya kläder och död. Allt lös material måste avlägsnas. Stålborste med plana trådar är också ett användbart verktyg. Detta kan sättas på förlängaren axeln och är skonsam mot trä, samt vara effektivt mot lös färg och lös träslöjd, säger han.

ADVERT

Mest populära