All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Ta bort hushållstullen

->

Nu kan du göra bort strykningen i hälften och få ett professionellt resultat med den helt nya Tefal.

- De flesta uppskattar nyblodiga blusar och hala klänningar, men de få kommer att spendera onödig tid på det. Vi har därför höga förväntningar på vårt senaste järn som kan minska strykningstiden med upp till 50 procent, säger Erik Halse, nordisk marknadschef, Groupe SEB Nordic A / S, som står bakom Tefal.

Sprid två sidor samtidigt

Med en traditionell ångtorkare tar det lång tid att komma igenom pannan av järnvaror. Men nu behöver inte strykning vara en bit på en hektisk dag. Med Tefals nya ånggenerator behöver du bara stryka tvätten på ena sidan. Till exempel kan strykning av jackor, byxor och andra kraftfulla tyger göras i ett enda handslag.

- Detta är möjligt eftersom en ånggenerator levererar ett konstant och mycket kraftfullt ångtryck, medan en konventionell ångtorkare producerar mindre mängd ånga åt gången. Ånggeneratorns höga ångtryck gör strykningen snabb och effektiv - och resultatet är bättre än någonsin, säger Erik Halse.

Med den nya ånggeneratorn måste du också fukta tvätten innan du stryker. Det massiva ångtrycket gör arbetet under strykning och garanterar ett perfekt resultat.

Smidiga kjolar på hängaren

Det är svårt att stryka lättvikta tyger som är rörliga och svåra att hantera. Detta gäller särskilt för klänningar och blusar. Med den nya ånggeneratorn får du bara kläderna att ligga på hängaren, hålla ånggeneratorn något ut ur klänningen och flytta den upp och ner så att ångan rör på klänningen och smidigt. Detsamma kan göras med till exempel gardiner - och det finns ännu mer tid att spara.

- Om du uppskattar det perfekta resultatet på ett enkelt sätt är en ånggenerator ett bra alternativ till ett vanligt järn. Det kan också vara mycket att spara på rengöringsavgifter eftersom ånggeneratorn kan stryka både jackor och byxor med professionellt resultat, avslutar Erik Halse.

Läs mer på www. tefal. com

ADVERT

Mest populära