All egendom: trädgård, kök, inredning >> Konstruktion

Bläddrings Sågar med många möjligheter av Dremel

  • Moto Såg Dremel är marknaden endast Scroll Sågar kan också användas som ett pussel
  • Hämta vibrationer och exakta snitt i både trä, plast, laminat och metall
  • Snabbt och enkelt bladbyte utan verktyg

Moto-Saw är en kompakt såg som är lätt att använda, och som med sin två-i-ett-funktion är både en stationära spiralsågar och en handhållen pussel. Den smarta sagkonseptet är enkel att installera och bekvämt att underhålla, vilket gör sågen användbar för snickare som behöver en enda maskin till olika trebearbeidingsprosjekter och gör-det-själv-entusiaster, som kommer att skära fönsterkarmar eller dörrkarmar, eller greative och kasta över träsnideri, trippel eller liten dekoration.

Enkel transformation

verktyg kan lätt avlägsnas från dockningsstationen kan användas i handenheten. Maskinens ergonomisk design och förmågan att anpassa hastigheten på den aktuella uppgiften för optimal hantering, både när det drivs som ett bord såg och används som pussel.

Get vibrationer och många fördelar

Moto-Saw är utrustad med en stabil bas som reducerar vibrationer, eftersom de olika bladen lätt kan skapa lika och figursågning i material såsom trä, laminat, PVC och metall. Sågbladen kan snabbt och enkelt byta utan verktyg, och en automatisk mekanism säkerställer att loppet av bladet är alltid perfekt.

Det är också möjligt att ansluta en dammsugare verktygs damm port så ge en ren arbetsmiljö och en synlig siktlinje. Tillsammans med styrskenorna och parallellstyrning säkerställer optimal och likformig skärning av material upp till 18 mm.

Moto-Saw förhandlas med korn återförsäljare över hela landet från och med oktober 2012 vid ett rekommenderat pris på 1099, 00 kr. Väskan levereras i ett praktisk verktygslåda med två stycken. MS51 (universal sågblad för träsnideri), två st. MS52 (sågblad för fint träsnideri), en bit. MS53 (sågblad för metallskärning) och en bit. parallell kontroll för precisionsskärning längs kanter.

Mer information: www. dremeleurope. com

Läs också:

Tegel eller betong - Vad ska jag välja?

Takpannor gjorda av tegel eller betong är den naturliga och ursprungliga takmaterial, och en av de starkaste och mest bestående, kan du välja att ditt tak ...

Detta fall är inte skriven av Vi på villor redaktionell, men ett pressmeddelande.

ADVERT

Mest populära