All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Dekorativ effekt och vilda stripp

Trappe rum

ett trapphus med stängningstid part kan lätt bli något monotont om det har väggar av delete ytor eller paneler. I det exempel som visas på bilden går trappan från 1: a våningen i huset, från vilken du kommer upp i denna gångväg. Med hjälp av målade breda ränder är allt inte så turbulent; interiören dras ihop.

ytor är först helt behandlas med två beläggningar av en ljus akrylfärg i halvmatt glansnivå (20). När detta är gjort är de breda horisontella ränder tejpade och applicerades på en grov sand effektfärg (Nordsjö) med färgkod S 2020 Y30R, vild päls med ett brett platt borste (70 mm) med syntetiska borst.

Gästrum

Från tid party på våning 2 anges detta rum där det i motsats till trapphuset är valt att använda en omfattande färgytan. Den appliceras först på en vitvattenbaserad häftstiftelse. Sedan används två sanna effektmålningar samtidigt. Detta är en färg som tillåter två färger att hällas i karet samtidigt utan att flyta ihop. Borsten doppas sedan i mitten av karet så att du får både penselens färger. Färgerna här är vita och blåa, den blå i färgkod S 3020-R80B. Wildlife print här är bra för den ljusaste möjliga effekten. Mer kraftfulla effekter uppnås vid bearbetning av de två färgerna.

Murparti i levande

I vardags ersatt traditionellt målade glasfiberscrim med ett parti vägg. Väggen är den första häftklamret; då används sant effektfärg där filtningen görs med två färger samtidigt: S 1002-Y och S 2020-Y30R. Även här används en bred borste för filtstrykning. Utseendet kommer att vara mjuk sand utöver färgschemat.

ADVERT

Mest populära