All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Dekorera ditt drömhus i 3D

Dagens lansering här på DinSide Housing kan med lite övning, vara en ovärderlig hjälp när du dekorerar ditt hem. För att inte tala om ett bra försäljningsverktyg, om du ska sälja ditt hem.

Housing Planner är lätt att använda, men om du vill ha några tips innan du börjar kolla in en av demonstrationsfilmer, eller rulla ned för några smarta tips för att komma igång .

Hemmaplanläggaren arbetar för närvarande bara i Internet Explorer

Välj läge

Välj läge längst ned till vänster. Visa mer

Det kan ta lite tid att vänja sig i 3 dimensioner - men det är som det mesta: övning gör en mästare. När du öppnar planeraren får du en grundläggande version, där några utvalda möbler kan sättas in i ett fyrkantigt rum.

Spela som en del av detta, om du kommer - det kan vara okej att använda denna mycket enkel version att flytta från 2D till 3D, se saker ur ett fågelperspektiv, sittande eller stående, eller genom vidvinkelobjektiv ... <(!) 999> för en mer avancerad version, till exempel ett rum med mer än fyra väggar, några böcker att sätta på hyllorna, andra möbler eller ändra belysning, material möbler är gjord av eller sätter några glada människor? Välj "Allmänt" längst ner till vänster - och du får fler alternativ direkt.

Vi rekommenderar:

Använd grundläggande läge för att öva övergången från 2D till 3D, men använd det allmänna läget när du ställer in. Några användbara funktioner

Navigera med pekare i övre vänstra hörnet. Visa mer

Överst till höger flyttar du från 2D till 3D. I 3D har du möjlighet att se rummet från alla vinklar och perspektiv. Det finns knappar till något standardperspektiv över visualiseringen.

För att manövrera runt och visa från olika vinklar, tryck på de två pilarna till vänster om ritningsområdet. Det kommer då att visa enkla navigeringsfunktioner. Vill du styra ännu mer, eller kanske titta på rummet genom vidvinkel? Inget problem. Tryck helt enkelt på de två nedre pilarna -

<<< 999> - och alla manöveralternativ kommer att avslöjas. Tips: Undrar vad en ikon betyder? Håll muspekaren över och en förklarande text kommer att dyka upp. Exempel: Zooma ut.

Golvplanen för byggnadsarbetaren Camilla. Visa mer Inom fyra väggar ...

Det första du gör är att definiera det rum du ska förse. Oavsett om det är fyra eller sex väggar.

Om du vill planera ett helt golv, eller fler rum i taget, måste du välja rummets form som de yttre väggarna först. Sedan kan du lägga in väggarna.

Två eller tre dimensioner

DinSides 3D-bostadsplanerare gör att du kan arbeta i två och tre dimensioner.Vi fann det enkelt att placera huvudelementen i två dimensioner, och justera, samt infoga detaljer och element på väggarna i 3D. Prova, men det är som regel det enklaste om du arbetar i Allmänt läge.

Vi har läst oss i två dimensioner ... Visa mer

I grundversionen fann vi att möblerna tenderade att sväva lite när vi möblerade i 2D. Samtidigt lägger vi fortfarande möbler genom väggar i 3D, så vi rekommenderar att du använder det allmänna läget.

Flexibel

Det är inte nödvändigt att sätta in dörrar och fönster - men kom ihåg att ju mer exakt utgångspunkten är desto mer exakt bildar den till resultatet.

Du kan välja storlek och anpassa allt i tre dimensioner; från rum, dörrar, väggar och fönster - till soffans storlek, bordsduken och dekorationselementen. På det här sättet kan du ta reda på hur mycket soffa du har plats för - eller arbeta med möbler som är ganska lika egna innan du flyttar in i ett nytt hus. Om du har riktat ritningen korrekt, så ...

... och i 3D. Visa mer

Problem?

Svar på de flesta frågor du kan ha om vår 3D-bostadsplanerare, som finns i länkarna nedanför hemplaneraren.

Observera att hemplaneraren tyvärr inte fungerar på Apple Mac. Obs! Du kommer bara ha ett fönster öppet åt gången.

The Road Forward

DinSides 3D Property Planner tillhandahålls av 3D Property och är för närvarande en demonstrationsprodukt. Det utvecklas dock ständigt och vi ser fram emot att ge dig ytterligare tjänster som gör jobbet ännu enklare. Bland annat arbetar möbelproducenter för att göra verkliga möbler tillgängliga - och att erbjuda färdiga golvplaner från alla landets ledande tillverkningsföretag.

Enligt Per Gilleboe, projektutvecklare i 3D-bostäder, är det bra att slutföra denna sista bit. För en smakbit: kolla 3D-huset. nej - tryck på hus, funkusus - och fortsätt till Camilla 3810 från Byggmann för att få en uppfattning om vad vi måste vänta.

Läs recensionen av 3d bostadsplanerare på Digi. nej

Försäljningshjälp eller onödiga extra kostnader?

Få arkitekturhus

  1. Fler nya färdigheter
ADVERT

Mest populära