All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Kära Bonyttabonnent

Äntligen är våren här och vi kan ta ut trädgårdsmöblerna och skapa ett underbart utomhusutrymme!

Bonytt erbjuder nu inspiration för att förbereda lågsäsongen. Om din uteplats är stor eller liten, hittar du smarta tips och idéer för att utnyttja det på olika sätt.

Som du säkert har märkt har Bonytt ett jubileum i år.

Första utgåvan av tidningen som redan anlände 1941, har givit läsare kunskap och erfarenhet inom inredning, design och arkitektur i sammanlagt sju årtionden.

Vi firar detta med ett stort priskors i varje sång där du bara skickar oss ett textmeddelande för att gå med i teckningen.

Dessutom har vi skapat en artikelserie som tar hand om varje årtionde, som Bonytt har existerat, en underbar reträtt av godsaker som du kommer att känna igen från livet tidigare.

Den faktiska årsdagen utgåva som kommer den 29 augusti kommer att vara en stor och packad tidning som du verkligen kan njuta av.

Under perioden kring årsdagen utgåva kommer det också att finnas många aktiviteter både i tidningen och på vår hemsida som du kan njuta av. Håll utkik!

Slutligen vill jag tacka er trofasta abonnenter som följer oss i varje sång.

Vi är stolta över att ha nästan 300 000 läsare och gör allt vi kan för att fylla årets 14 utgåvor med ett snyggt val av högkvalitativa hem- och interiörtyger.

Med vänliga hälsningar

Kriss Daatland

Redaktör Bonytt

ADVERT

Mest populära