All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Djärvt färgschema i badrummet

Du kan också tillåta dig att vara lite mer vågad i valet av färger än om du sätter upp brickor som kommer att pågå i 15-20 år. Eftersom det inte finns någon regel som säger att väggarna i badrummet måste vara ljusa. Det tror i alla fall ägaren av detta badrum är mycket nöjd med sin nästan svarta väggar

- Det finns ingen regel verkar det som om nästa vägen. För när jag gick in i färgkoden när jag skulle få blandad färg, undrade de illa om det var rätt, säger hon.

Nästan Svart

De mörka väggarna ger det perfekta humöret.

Sannolikt var koden S 7502-B korrekt och hon var mycket säker i hennes fall. Huvudfärgen på lägenheten förresten var lätt och hon ville att badrummet skulle bryta med detta. Här borde det vara viss wow-effekt när dörren öppnas.

Tidigt i planeringen krossa henne i några mönstrade golvplattor, och för att få budgeten att balansera det målade väggar, utom i duschen zonen, där det är samma kakel på golvet. En kombination som visade sig ge bara atmosfären som hon ville ha.

Smart med färg

- Även om jag var säker, jag hade i åtanke att jag kunde måla igen om det var helt fruktansvärt, skrattar hon och tillägger att det är en stor fördel med färg. Lätt att justera och lätt att måla, liksom en mångfald färger. Här väljer man färgen från mönstret på plattorna.

ADVERT

Mest populära