All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Våga erkänna färg - även på golvet

Från vintervit till vårgrön. Vi är på väg till ljusare och varmare tider. Varför inte låta detta vara inspirationen när du väljer ditt nya golv?

Med Acczent Acoustic Uni du får en lugn golv på teen rum, ett golv som är bra att gå i köket, medan det är lätt att hålla rent vid huvudentrén. Vinylgolvet kan tåla mycket och placeras i skolor och daghem för att begränsa ljud från lekfulla barn.

Lekfull är nyckelordet här: Tarkett nya enfärgade golv samling finns i elva starka och lekfulla färger: orange, gult, grönt, rött, magenta, lila och vitt, beige, grått, brunt och svart. Dessutom finns ett stort antal mönstrade mönster - och totalt består golvet av 36 olika färger eller mönster.

Egen uttryck

- De många härliga färgerna erbjuder stor variation. Beroende på vilken färg du väljer, du får rummet en helt egen karaktär och ett unikt uttryck som speglar familjens personlighet, säger Kerstin Lagerlöf, kommunikationsansvarig på Tarkett.

Golvet var ursprungligen konstruerat för offentliga miljöer med högt slitage och tungt ljud - till exempel skolor och daghem. Därför har golvet en ljudfunktion och behandlas med ett slitstarkt och smutsavvisande toppskikt som gör golvet lätt att tvätta. Golvet behöver inte sättas in med antingen vax eller polish.

Lekfull och spela vänliga

Dessa egenskaper gör också golvet lämpar sig för många rum i hemmet: köket är golvet ett bra val, eftersom det tål smuts, inte skadar stolsben slitna och under bordet, och på samma gång är lätt att hålla ren.

Vid ytterdörren är det säkert med ett slitstarkt golv som inte skadar sluttningar, snö, grus och stenar.

Vinylskyddet har mjukstöd, vilket gör att golvet är gott att sitta och spela samtidigt som du får bra ljudfunktioner.

ADVERT

Mest populära