All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Daglig användning ?? bildkvalitet och ljud

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Som vanligt kan man ställa in ljusstyrka, kontrast, färg och färgtemperatur. Du får också de vanliga valen för bildformat; Full skärm, panorama, 4: 3 zoom och 16: 9 zoom. Det fungerar bra.

En besvikelse kvalitet av televisionssignaler

Fujitsu-Siemens frestar också med sin egen kontrastförbättring, och brusreducering och analoga TV-signaler (huvudenhet från Canal Digital ?? tidigare Telenor Avidi) verkade faktiskt TV-bilden förvånansvärt bra, och sedan speciellt med tysta bilder. Problemet är emellertid att Myrica-modellen är väldigt kräsen om kvaliteten på ingångssignalerna.

TV: n hänger inte tillräckligt bra när det finns rörelse i bilden. TV-bilden uppdateras inte tillräckligt snabbt och uppfattas därför som illa. Detta är annars ett vanligt problem på platt korset, men under det här testet vi hade tre olika LCD-TV som sida vid sida, och Myrica modellen var tyvärr den som hackade mest.

I själva verket minskades hackningen betydligt när bullerbegränsningen reducerades till ett minimum. Det var dock inte, och det kommer troligen att vara en irritation för dig som inte har digitala TV-signaler.

Du kommer också att förlora några detaljer i mörka partier, den svarta nivån kan betyda. har också varit bättre.

I DVD-uppspelning är dessa problem mycket mindre vanliga, och DVD-fans kan njuta av actionsekvenser utan irriterande schack. Vi noterar också att Myrica TV saknar komponentinmatning och att du därför behöver använda scart-kabeln. För dem som redan har använt några extra tusen flikar på en PAL-progressiv DVD-spelare är det en nackdel.

Eländig fjärrkontroll

Den positiva med den här fjärrkontrollen är att den fungerar. Men vissa kommandon tar längre tid än vad vi uppskattar. Vänta till exempel 6/7 sekunder för att växla från en ingångskälla (TV-signal) till en annan (till exempel DVD). Detta är onödigt.

På plussidan kan vi åtminstone nämna att genväg till bild-i-bild-funktion fungerar bra.

Still: Det här är den coolaste fjärrkontrollen vi har upplevt i denna testserie. Plastens känsla är tydlig och kvalitetskänslan är praktiskt taget noll.

För oss är det obegripligt att man fäster en plast gizmo på en FlatTV vilja sälja till nästan 27 000. Det finns något som repor när det faktiskt kommer med bättre fjärrkontroller på DVD-spelare kan du ta med $ 500 med RIMI.

En liten bit av finess

Storaste BIB, som ligger här längst upp till vänster. Visa mer

  • Bild-i-bild. Den här funktionen fungerar bra. Två tuners gör det enkelt att titta på två TV-kanaler samtidigt, och här gör verkligen kortkommandon på fjärrkontrollen ett bra jobb.Du kan också aktivera BIB-funktionen mot DVD eller video, men tyvärr fungerar det inte med datorn.

    Det går tyvärr inte att dela upp skärmen i två, även den största ytterligare bilden representerar inte mer än 30 procent av den totala skärmen. (Se bilder i bildspecialisten) Det är dock positivt att flytta den extra bilden runt skärmen gör det enkelt att växla mellan huvudbilden och den extra bilden.

  • Text-TV. En text-TV minne av endast 100 sidor finns lite att skryta om i dag, och det är garanterat mycket väntar på dig med hjälp av text-TV flitigt. Vi saknar också delad skärm (50% TV och vila text-TV), istället Fujitsu-Siemens valt mix variant, vilket innebär att transparent text kommer ovanpå TV-bilden. Det fungerar bra med mörka bakgrunder, men det är lätt att läsa texten i praktiken.

Bortsett från detta finns det inte så många funktioner på TV värt att nämna är dock Sleep funktionen där du kan ställa in TV: n automatiskt efter vissa tidsintervall.

Speakers

Talarna på Myrica modellen är under skärmen, vilket ger Trots sin blygsamma storlek anständigt TV-ljudet.

Den här modellen har hittills fått mycket peppar, vi syftar till en bättre sida av PC-användning. Tryck på länkarna för att gå vidare i testet:

  • Som PC eller spelskärmen
  • Slutsats och karaktär
  • Se stora bilder från test

ADVERT

Mest populära