All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Vackra golv möjligheter

I jämförelse med många andra typer av renoveringar behöver inte ett nytt golv kostar jorden. En god golvkvalitet fortsätter också tills du blir trött och helst ännu längre.

Dagens golvmarknaden är rik på alternativ - färgstarka gummigolv, vinyl och linoleum konkurrerar med klassiska alternativ inom parkett och kakel.

Klassiker för de flesta

För dem som vill modern, hållbar och klassisk våningen erbjuder den nya kollektionen Forshaga Parkett Forbo på lustfyllda alternativ.

Forshaga Oak Sarek är en av dem med ett massivt exklusivt uttryck. Den passar också i vardagsrummet, köket och som öppna lösningar. Lacken gör att träets karaktär blir sant och gör det enkelt att hålla ren. Den 3-poliga designen ger naturlig variation och liv.

En annan hård typ, lämplig för en hård typ, är Forshaga Oak Texas Plank. Den rustika, mörka parketten har en blick som kombinerar både tradition och historia. Hantverket och utseendet blir bara vackrare under åren och lovar tillverkaren.

Ljus och levande

För människor som föredrar den ljusa, nordisk stil finns många andra alternativ såsom ask, lönn och björk.

Ask hör till olivträdsfamiljen, och vissa sorter har ett mönster som ger en ljus och speciell karaktär. Forshaga Ash Abisko är en 3-stav parkett som är vitlaserad att framhäva träets ådringsstruktur och konsistens. Det finns också en naturlig färgvariant som inte är pigmenterad.

Tror du att det finns mycket att välja mellan? Föreställ dig vilken stil du gillar, vilka saker du har som du vill använda på golvet och hitta ett golv som kombinerar dina önskemål.

ADVERT

Mest populära