All egendom: trädgård, kök, inredning >> Kök

Skräddarsydd nostalgi

->

Den ljusa, moderna och exklusiva obligations köket finns vedspis, svart bänkskiva i skiffer, huva i land-look med inbyggd fläkt och köksskåp byggda på plats med järnväg glasdörrar. Skåpdörrarna ligger på insidan och i flygning med skåp.

Precis som det exklusiva herrgårdsköket på 1700-talet och 1800-talet. För att ytterligare betona det traditionella utseendet är dörrarna handmålade. Men några moderna detaljer, som den bleka kokkärl och de vita kranarna, indikerar att köket är byggt idag och inte för hundra år sedan.

En kontrast till spishällen och rostfri ugn är den smala järnspisen.

Om strömmen går, är det minst en värmekälla som fungerar.

Läs också:

Okända fällor i bostadsinköp

Offentliga register har mycket mer information om norska egenskaper än de flesta är medvetna om.

Över kaminen och bänkskivan finns vita keramiska plattor med fasade kanter. Denna modell, med en yta full av liv, var runt sekelskiftet en vanlig syn på Paris och Londons tunnelbanestationer.

Vissa steg från spis och huva, det finns en dobbeltkum i Kina, och flera övre och nedre skåp som byggs tillsammans med två höga skåp. En har öppet utrymme och dubbla spegeldörrar med vit glasöverföring. Dalby köket är tillverkat i fem färger, från tunt och rött.

Nära till allt

Köket har dörrar inuti och i flygning med skåp. Köksmodellen heter Dalby, och kommer från Kvänum.

Läs också:

Hur man lyckas med tulpaner

Från början av året och på våren är tulpaner många favorit bland snittblommorna. Här är några knep för att få tulpaner att stanna vacker ...

Fläkten har byggt Miele Fläkttyp DA 362.

80 cm breda hällen är inskriven i skiffer bänkskiva och typ Miele KM 350.

Stekovnen, har en volym på 50 liter, och kallas Miele H383.

Keramiska plattor är i storlek 10 x 20 centimeter.

Vedspisen är en Viking 30 centimeter.

Läs också:

Big test av 32-tums till mindre än 10 000

Även om många söker en stor platt skärm på väggen, finns det fortfarande 32 inches som är den mest populära TV-storlek i de flesta.

Hantverk på hög nivå, spegeldörrar med vitriner är en av många detaljer.

Högskåp med offsetutrymme.

Smides kamin Viking 30, en häll och ovala hål på spishällen, som förhindrar överhettning på sidorna. Inuti är kaminen klädd med värmebeständiga tegelplattor.

Dubbelporslinskummet är 90 x 50 cm och tillverkas av Gustavsberg. Den rymmer stora vattenkokare och krukor.Armaturen är kromad och av typen Madison / Dornbracht från Gustavsberg. Bänkskivorna finns i lådan. Knapparna på skåpdörrarna i oxiderad mässing.

Ny gammaldags

Söker hand smidda spikar och andra detaljer period? Det finns butiker som specialiserar sig på gamla byggnadsdetaljer. De samlar material från rivningsplatser, aktiverar dem och säljer dem för återanvändning.

Konsument Info

Bosch 815 32 800

Gustavsberg: 67 97 82 50

Josef Davidssons Eftr: 0046 371-200 01

Kvänum: 22 april 85 10

Marbodal 69 20 52 52

Mora Beslag: 55 10:51 33

ADVERT

Mest populära