All egendom: trädgård, kök, inredning >> Utomhus

Kristallklart vatten

Fyller du slå din från din egen brunn, som många gör i kabinen, riskerar du att innehållet i vattnet mineral gör att det ser brunt och oaptitliga. På vissa ställen kan du också riskera liknande problem med vattnet från det offentliga nätverket.

Kommunalt vatten kan också vara så kraftigt klorerade att det, tillsammans med klor du använder dig i poolen ger vattnet en vitaktig utseende. Tonat vatten är normalt inte farligt att använda, men är dåligt i pooler på grund av sitt utseende. Klor och andra traditionella rengöringsmedel för vattenrenare hjälper inte till med detta problem.

är problemet löst

Alfort & Cronholm är nu på marknaden med rena filter nitor AQUAFIX monterat som ett tillägg till poolen befintligt filter. Filtret är tillverkat av miljövänliga material och i en patenterad teknologi som eliminerar missfärgning av badvattnet. Lösningen är både prisvärd och effektiv och används vid byte av vatten i poolen. Efter fem dagar får du det kristallklara vattnet du vill ha i en 12 kubikmeter pool. För en badtunna, tar det normalt 6-24 timmar, beroende på storlek och missfärgning.

Nitor AquaFix finns i två storlekar - SMALL och LARGE.

ADVERT

Mest populära