All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Kreativa färg barnets rum

Det finns en plats för roligt och roligt i familjen i familjen. Här kan du gå ut och verkligen ha kul med renoveringen med barnen. Och med några kreativa möjligheter kan du enkelt anpassa inredningen genom att använda färg på nya sätt. Var inte rädd för att prova fler färger och mönster - här är barnen som kommer att njuta av sig själva. Spela med den som kommer att leva i rummet och låt kreativiteten blomma med färg!

Läs också: Puss upp på barns villkor

två vägg

Infällda: Kombinera halv-målade väggen med sjablongdekor i stekpanna för en lekfull twist. (Foto: Beckers) "> Infällda: Kombinera halv-målade väggen med sjablongdekor i stekpanna för en lekfull twist (Foto: Beckers).

Att måla bara halva väggen eller måla den i två färger, har blivit en populär trend. det är ett enkelt sätt att skapa en spännande effekt i. Lägg till en ny färg på den nedre delen av väggen eller köra på de nya färgerna på båda delarna. Låt skillnaden vara släta och skarpa eller mall med volangkanter och betygssättning. det är upp till dig!

ränder på väggen

Barn Grävare färger! Så varför inte låta det vara fler färger på väggen? det finns ingen regel som säger att väggen måste målas i en enda färg. med en bra maskeringstejp du kan komma till de flesta platser Skapa vertikala eller horisontella ränder på väggen -.. i två eller flera färger

Kom ihåg att försegla bandet med grundfärg innan stroke nummer två målade -. som kanterna är knivskarp Ta bort tejpen innan den slutliga coat är torr .

VARIERT: Ta gärna remsorna i olika bredder för ett ännu mer spel effekt på barnets rum. (Foto Jordan) "> VARIED La som ränder är i olika bredd för en ännu mer lekfull effekt på barnets rum. (Foto: Jordan)

dekorativa motiv

DECO: Välj en tejp, som är elastisk och som utformats speciellt för dekorativ målning genom att måla andra än räta linjer. (Foto: Jordan) "> dekoration: Välj ett band som är elastisk och som utformats speciellt för dekorationsmålning genom att måla annat än raka linjer (Foto: Jordan).

Vågar du måla figurer och andra motiv frihand kommer barnrum belönas med unik inredning. det är enkla former som skall målas, kan de märkas upp med maskeringstejp först, då blir det lättare. Eller använd schabloner. Gör dem själv genom att skära ut mönster och former från ark, eller köpa dem gjort. Då blir det lätt att måla dekorativt motiv.

Liva upp ditt barns rum

Vad kan vara roligare än färg som lyser i mörkret? Skapa en stjärnhimmel eller hemliga tecken och följ pilarna med självlysande färg barnets rum. Mal för frihand eller använd mallar som följer med färgen. Det är enkelt, dekorativt och inte minst roligt för de minsta!

jämn ljus: Skapa dekorationer för barnens rum med färg som lyser i mörkret! (Foto: Owatrol) "> jämn ljus: Skapa dekorationer för barnens rum med färg som lyser i mörkret (Foto: Owatrol)!

Mall golv

golvfärg: Var kreativ på golvet, på till exempel för att måla den i två olika färger (Foto: Beckers). "> golvfärg: Var kreativ på golvet, till exempel för att måla den i två olika färger. (Foto: Beckers)

Det finns inget som säger att endast väggarna kan målas. Golvet är den perfekta ytan att lösa! Nära alla golv kan målas så länge som lämplig färg används. Gå till en varaktig golvfärg som tål att trampas på och förlorade leksaker tänka utanför boxen -. Barnens rum har inte hela golvet som skall målas vit. Måla den i flera färger eller skapa ditt eget mönster för en spännande effekt.

SE OCKSÅ: Hur mallar dig golv

Mallsamling

barn drömmer: en Svarta tavlan på väggen måste vara varje barns dröm. (Foto: Butinox) "> barn drömmer: en Svarta tavlan på väggen måste vara varje barns dröm (Foto: Butinox)..

Blackboard Paint är roligt och bekvämt för både stora och små måla en Svarta tavlan ovanför skrivbordet, då blir det lättare att hålla reda på scheman och meddelanden, eller måla ett fält på väggen, där det är full fart framåt för den lilla älskling att leka med krita. idag finns tavlan färger som kan brytas i en regnbåge av färger. använd gärna magnetisk färg under tavlan färg för extra effekt. Då åtminstone man både hänga upp lektionsplaner och klottra på tavlan!

ADVERT

Mest populära