All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Kreativa färg för stora och små

- Målningen är otroligt lekfull och spännande! , säger Jenny Bull-Gustavsen på Butinox Interiør.

De har just lanserat en ny tablettbeläggningar, som kan brytas i många färger och är allergivänliga (SAAF - Svenska Astma OCH Allergiförbundet).

- Att sätta prägel på interiören och gör rummen mer personlig i tid, och nu kan du låta din kreativitet blomstra genom att göra dörren, ett område på väggen eller hela väggen i en Svarta tavlan på exakt den färg du vill, säger hon .

Blackboard Paint är särskilt populära bland barn i familjen - och det blir ännu roligare när färgen kommer i många olika färger!

Med målningar kan du välja vart du vill ha brädet, hur stor det är och vilken färg. Måla ett fält på väggen - eller en hel vägg!

Hantera

Ett tips för dem som inte vill måla direkt på väggen, är att måla en tallrik i en ram - så att du får samma funktion!

Bordmålning har också praktiska egenskaper, förutom att vara kul och en rolig funktion i inredningen. Beroende på vad du använder det kan det hjälpa dig att hålla reda på allt som behöver göras.

- Time clamp är något de flesta familjer med barn känner. Då är det viktigt att hålla tunga raka i munnen. Gör en tavla i köket eller organisera ditt dagliga liv och hålla alla informerade, föreslår Bull-Gustavsen.

Vill du inte styrelsen på väggen, kan du måla glas i en bildram och hänga upp den.

Enkel och snabb

Bordmålning är en enkel och snabb lösning med stor effekt! Roligt för både unga och gamla.

Ansökan är precis som normalfärg, och målningen kan appliceras på vilken yta som helst som också kommer att fästas på. Se till att substratet är torrt och rent, så jämnt och smidigt som möjligt. Använd ett rengöringsmedel som är avsett att användas före målning och låt det torka. Matt slip med ett slipblock. Torka av damm med en mikrofiberduk. Applicera målningen med rulle i det område du vill ha. Måla två lager. Följ anvisningarna på rutan - både för applikation och för torkning.

Skriv och rita med krita!

ADVERT

Mest populära