All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Creative Curves

Korgmöbler har blivit mycket populära de senaste åren, både bland kunder och möbelproducenter. Och konstruktörerna har tagit om det släta materialet och utnyttjat möjligheten att skapa både snäva linjer och kreativa kurvor.

- Det finns speciella soffa och matsalgrupper som går med oss. Vi säljer många grupper som är lite mer traditionella. Det beror på att vi fokuserar på vad som är bra att sitta i, säger Bjørnar Gorseth på Classic Furniture.

Vill du njuta av oss

I Norge är trenden för rottingmöbler väldigt kvadratisk, så du vill sticka ut från mängden, bara bli av med de kreativa kurvorna som finns. Här kan du hitta läckra fåtöljer med mjuka linjer eller din egen grotta där du kan dra sig tillbaka med en bra bok.

Løuppuppel: En charmig reträtt i vardagen.

En relativt ny trend vi ser särskilt inom möbelindustrin är att det sena, bekväma nattlivet har blivit viktigare. Innan var det bara solbad, en plats där vi solade. Nu pratar vi mer om trädgårdssängar och mysiga krokar, platser där vi kan ta en siesta eller reträtt från vardagen.

Snart såld ut

Planerar du att köpa nya möbler till uteplatsen, det är dags att göra det nu. Att tro på det eller inte, det börjar redan minska i lager.

Läs också:

Trädgårdsmöbler bör städas före vinter

Trädgårdsmöbler som har varit ute hela sommaren bör regleras innan de lämnas tillbaka.

- Den här säsongen är lite annorlunda än normalt på grund av finanskrisen. Folk är försiktiga och vi är försiktiga. I stället för att ta 50 av en mängd kan vi ha tagit 30 i år, säger Gorseth.

- Men det är inte bara vi som är försiktiga, det är också grossister. Så när det har visat sig att kunderna fortfarande är lika intresserade av att köpa nya möbler, är det inte så lätt att få mer från grossisterna. Vissa är på väg att gå slut, och många kunder har redan upptäckt att det inte är speciellt med utemöbler att få tag på, säger Gorseth.

ADVERT

Mest populära