All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Kreativa Christmas verkstad

Med hjälp av färg lim och tejpade tillsammans med några kottar, glitter, ett litet glas och porslin och diverse andra, både barnfamiljer och andra pussel kärleksfull individ vara kreativa i sitt egen julverkstad.

Gör det gnistrande och gnistrande

Med sprayfärg är det enkelt att göra julglans lite extra. Kongler, löv och några vävgrenar binder till en vacker krans och sprayar med silverfärg. Här används silverfärgad PlastiKote-sprayfärg.

Dekoration med trendfärg

Lila är annonsens färg nr 1 och också en av årets trendiga trender. Matsalen är snabbt och enkelt vilad för julpartierna med några rullar av liten tapeter, en löpare eller bordduk i liten interiörstil.

Nya funktioner för soffbordet, ett nytt headboard för sängen, är små projekt som inte bidrar till julstress.

På bilden finns textilier från samlingen Nomad från Borge.

Röd julkänsla

Tänk jul och färg. Då blir det naturligtvis rött. Men vi behöver inte rasa i rött - bara för att det är jul. Täck julfesten bordet med lätta tyger - med den huvudsakliga färgen på jul i olika kombinationer.

Simma upp med många olika kuddar, sy upp dukarna, låt gardinerna komma in i hemmet - vanligtvis från tak till golv.

Här är olika tyger från samlingen Sonora från Borge.

Julkort med tapeten

Julhälsningar skickade på hemlagad julkort värmer mer än en vanlig hälsning på ett "köpkort".

Med några tapeter, kanske några servetter, lite lim och vackra lakan, gör vi enkelt våra egna kort vi kan skicka till familj och vänner.

Coola bollar

Skapa personliga juldekorationer med färg och tapeter.

smala remsor av tapeter kan häftas till hjärtat former, kan gamla julgranskulor målas på med sprayfärg eller vanlig interiör färg, eller kanske dras i en inre väv.

Kremmerhus dekorerade

Kremmerhus är enkelt att göra och kan fyllas med karameller, rostade mandlar, choklad och annat gott. Gör kremmerhus av tapeter, dekorera dem med servetter, glitter och textilier.

Enkla kubbelysning kan krydda med glansiga bilder, tidningspapper, tapeter och vackra band och textilier.

ADVERT

Mest populära