All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Kreativa kaos i myshörna

Helt olika regler gäller för inredningen av ett barns rum, än insidan av huset i allmänhet. För när vi pratar om totalitet och harmoni, njuter barnen i en livlig, kreativ och färgstark inredning. Och de mest nöjda är barnen när de själva beslutar att bestämma - och att utföra.

Och var inte rädd för att förstöra något på vägen. Med gott omslag, torkdukar som tar bort färgfläckar och en trasa, undviks alla potentiella katastrofer i den kreativa processen.

Här ger vi dig:

Sju små renoverings idéer för barns

1 Sjablongmaling

Använd formulär som du kan hitta för att göra roliga mönster med färg.

Mallar kan vara så många. En sko, en bild skuren av en plastficka från hemmakontoret, anpassade mönster med maskingstape, eller varför inte bara använda dina händer? Färg är inte giftig om du inte äter den. Tvätta med ljummet vatten och en våtservett som är designade för lackering efteråt för att ta bort fläckar från hud och kläder.

2 Fritt handmålning

Var inte rädd för att måla på din hand.

Den som är lite stabilare kan lägga mallen på sidan och göra sina egna mönster gratis. Kolvar, tunna strimma borstar och tjockare runda borstar kan användas för att skapa en fantasifull fullständig prickigt mönster eller naiva ränder på en del av en vägg eller möbel.

3 Förnya ett möbler

Metallisk effekt i underbara färger är ett enkelt sätt att byta möbler.

En gammal möbel från skolan bandets loppmarknad, ett bord du inte använder något annat eller en liten byrå kan ändras i en miljon olika sätt. Väggdekaler och metallisk effektfärg kan också användas på möbler! Endast kreativitet sätter gränser.

4 färguppsättningar Detaljer

Lådor, hyllor och små möbler kan snabbt färgas med färg!

Mot en neutral bakgrund i svart eller vitt, blir de små färgplattorna sanna. Bakgrundsrester, en slumfärg som överstods av ett annat projekt, skjuter snabbt upp en hylla, liten stol eller föremål till spelen.

5 Skapa en fondvägg

Fonderna är effektiva.

Fundwalls har flera fördelar. Det är lätt att göra och lika lätt att byta om du eller ditt barn blir uttråkad. Använd tapeter, färg eller varför inte en beläggning på en vägg eller en del av en vägg.

6 Måleri är toppen!

Med målning blir rummet till en målarstudio.

Mal del av en vägg, en bordsyta eller insidan av dörren med svarta tavlan färg, så att barnen kan rita och skriva så mycket som de vill efteråt. Vitfärgfärg har också kommit, vilket kan göra en vit kartong av andra målade eller tapeterbelagda ytor.

7 Klipp och lim

Klistra upp väggen!

Skapa egna klistermärken! Klipp ut små former från tapet av olika färger och dekorera väggen med dem.Pusekats, pirater, båtar eller bilar är enkla former för att skära för små strimlar.

ADVERT

Mest populära