All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Skapa din personliga vardagsrummet

Idag lever ett användbart utrymme för de flesta av oss, det är en plats att varva ner och koppla av. Där kryper vi upp i soffan eller stolen och sitter bra. Det här är inte platsen att "sitta snyggt". Ibland omger rummet festliga sammankomster med vänner och familj, men det här är inte orsakerna till hur vi dekorerar rummet.

Små färgfärger kan ge rummet ny energi.

Inga regler

Mörka färger ger grottansensation och vi "stänger världen ut".

Det finns inga regler för hur ett vardagsrum ska inredas eller monteras. Konsten är att skapa ett rum som fungerar bra och det har en atmosfär som passar dig och din. Bör det finnas en samlingsplats för många eller få? Ett rum där kropp och själ kommer att vila, eller aktivitetsrum för strävan efter olika hobbyer?

En personlig fråga

I ett rum för avkoppling, alla sinnen finner tilltalande, medan i ett rum för verksamhet skall sinnen väckt. Vad som får oss i önskat läge är mycket personligt; Det handlar om var vi är i livet, intressen, vilken typ vi är, hur många vi lever med och många andra relationer.

Ett ljust vardagsrum är rätt för alla. Andra kan tycka att det blir blött och opersonligt.

Ta bort ljudkällor

Turkos, naturmaterial, beigons och vitt skapar en lugn och avslappnad atmosfär.

Ett rum med färger eller material som du inte gillar i egenskap av buller, men med bra val, bullerkällor och rummet blir bra energi. En ny färg på väggen kan göra möblerna nya, en mattan på golvet eller gardinerna dämpar rumslocket. Ett trägolv som påminner om naturen kan ge fred till själen.

Några av detta kan mätas och investeras med fakta, andra erfarenheter är av en mer subjektiv natur. Poängen är att vi är olika; För vissa kommer det att bli helt neutral, andra kommer att leva bra med blå, turkos, röd, grön eller någon annan färg. Newness-veckorna och kombinationsmöjligheterna är otaliga; något för alla.

Med bakgrunden får du både färg och atmosfär. Duse blå mönster på ljus bakgrund ger en avslappnad och lantlig känsla.

ADVERT

Mest populära