All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Skapa unik inredning med metallskimmer!

med nya, koordinerade färger och skiftande finish, kan vi också använda vanliga saker vi har hemma som designelement. En samling gamla plattor med olika utseende, udda ljusstakar eller olika små vaser kan få nytt liv och karaktär genom att använda färg. Blanda och matcha med färg som ger olika effekter: metallisk glans, matt eller helt blank finish.

- Genom att inkorporera metaller och metallfärger i inredningen tar vi in ​​en annan materialitet i rummet. Metallerna kan vara antingen varm eller kall, och ger en underbar kontrast till de andra färgerna i rummet, sade Bjorg Owren, creative director på Informationscentralen för färg och inredning.

Trendig med skimmer

Detaljer med skimmer och glans är korrekta och gör interiören mer spännande.

Metalliska ytor gör något annat och mer med ljuset, eftersom de reflekterar, lockar och ytan öppnas på ett annat sätt. En vägg av metallpinne kan lysa över resten av inredningen. Känn dig fri att få hela rummet att lysa om loppet med solen! Trenden med metallfärger i inredningen fortsätter. Det kommer inte längre bling-bling, men detaljer med skimmer och glans är korrekta och gör interiören mer spännande.

- Metal look ser mycket ut i tapeter, textilier och mer. Och alla färgtillverkare har guld- och silverfärger som ser väldigt autentiska ut, så du kan måla din egen burk guld, säger Bjørg Owren.

Till alla ytor

Måla saker i olika färger och placera dem bredvid varandra, eller måla hela väggen med metallfärg.

Metallfärg kan appliceras på alla typer av substrat. Både väggar, möbler och föremål kan ges en snygg glans och glamour. Använd en metallglansig dekorativ färg för pottare, burkar, bildramar, möbler och väggar. Färgen kan också användas på metall. Återskapa gammaldags möbler från mormors loft eller från skolkorps loppmarknad. Måla saker i olika färger och placera dem bredvid varandra, eller måla hela väggen med metallfärg.

Becker's Decor Metal kan brytas i 30 färger, plus guld och silver. På ett enkelt sätt ger interiören ett spännande uttryck. Färgen tillåter väggar, tak och möbler att ha en skimrande och exklusiv yta. Ljuset reflekteras i färgen och ger olika intryck beroende på mängden ljus i rummet.

ADVERT

Mest populära