All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Lager smartare entré

Bekvämt och trevligt är inte en motsättning. Rummet inuti ytterdörren måste vara både väl inrett, se inbjudande och klara av slår, grus och våta skor.

Här behöver vi en plats att hänga från oss ytterkläder, sätta från oss skorna och hitta hattar och handskar när man går ut. Ren och utan röra, det finns rätt lösningar för lagring, och att ta hand om slap och grus. Med färg gör du båda en färgstark välkomst och gör en praktisk plånbok. Med rätt belysning kommer korridoren att vara varm och välkomnande.

Låt det vara lätt!

Vid eftermontering av downlights är inkassering den enklaste och säkraste lösningen.

En väl upplyst hall inviterar gästerna och förenklar klädseln för små och stora. Montera strålkastare bakom lämpliga kapslingar. Du behöver inte sänka taket eller göra dåliga hål i taket, och installationen är säker mot värme och luftläckor.

Dölj röran

med en stor garderob bakom skjutdörrar döljer en hel del skräp.

Familjens robusta samling av jackor, hattar och skor kan göra varje gång seriös. Dölj ytterkläderna bakom en skjutdörr garderob.

Bakom stängda dörrar finns mer utrymme än vad du kan tänka dig!

Glöm glömlig bok

Skapa en smart plånbok med magnetiska målningar och målarfärger.

Fotbollsträning för lillemann. Födelsedagsfest för sniffing. Arbetsstopp för pappa. Dagstur med skolan. Frisörtid för mamma. Kom ihåg att köpa dopapir.

Skapa en anslagstavla i korridoren, så glöm inte viktiga uppgifter. Använd färgfärg, helst i kombination med magnetfärg.

Color, glider

Color din peg rad och placera barn pinnar i lämplig höjd.

Ställ färgen på knogarna och midjan - den repor och gör ingången personlig. Sätt barnens hängare till en lämplig höjd, så lossa inte jackorna på golvet.

Örfilar Fångar

Låt en kraftfull och välkommen entré matta ta hand om snöslask och grus.

En dörrmatta utanför dörren hanterar det värsta av grus, sand, klump och vatten. På dörrmatta inuti dörren tar du bort vad som är kvar.

Det kan ta längre tid innan du får dammsugaren!

Gummierad baksida hindrar vatten från att dra genom dörrmatta och förhindrar skador på golvet.

ADVERT

Mest populära