All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Lager en stor utomhus utrymme runt spa

Du har valt antalet massagestrålar, färger i badtunnan, antalet hals kuddar och fåtöljer, en stereo och reningssystem. Nu är härligheten i trädgården - och det är dags att ramma det så att vardagsrummet blir perfekt för avkoppling och vila.

Skapa en miljö

Nu kan du välja vilken typ av trappa som du vill upp till barrel, som skuggning du vill, vindskydd mot vind och nyfikna grannar, tak över vattnet så att du kan sitta "torr" snö och regn. Nu kan du plantera runt spaet och personifiera allt från färgval till lock, stereosystem och överbyggnader.

Trädgårdarkitektur

Du kan skapa olika miljöer runt spaet genom att plantera träd, buskar och blommor eller byta bottendäck. Vissa tillverkare, såsom Sundance, levererar blomlådor, träribbor, barer och barstolar, screening väggar och handdukshängare - vilket naturligtvis passar badkaret.

Börja planera för och runt de hårda områdena, som träverk, terrasser, betongdäck - allt som är permanent eller inbyggt.

Övergripande

Få en översikt över hela. Börja med de dominerande områdena, som gräsmattor, häckar, terrasser och liknande. Kontrollera hur du flyttar mellan de olika områdena och fyll i utrymmena med växter och utrustning för massage.

Spa-i-trädgårdsmiljön

Trädgårdar, terrasser och balkonger handlar om att koppla av. Tänk på att du kan använda spa hela året. Lägg till växellådor, trädgårdsmöbler eller solskugga som årstiderna ändras. Gör det enkelt. Kanske behöver du bara lägga till en matchande trappa till spa. Eller skapa en "spa i trädgården" miljö runt spa med naturliga växter, stenar och stenbuskar.

Källa: Sundance. com

ADVERT

Mest populära