All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Lager en lätt tält pot trädgård

- Det viktigaste du behöver göra för att få växterna att trivas i utekrukker är att växter måste få tillräckligt med vatten, säger Anne Havåg Holter-Hovind.

När man står i krukar är det begränsat hur mycket land de har. Således har de ett litet vattenlagret att ta av.

Därför är det fördelaktigt att växa i stora burkar, eftersom växterna får mer jord. Förutom att växterna måste vattnas ofta måste man också komma ihåg att gödslas.

Vårplanter på terrassen

Odla dig sommarblommor, dessa bör befruktas under hela säsongen, ofta med flytande lösningar närings betonar trädgård bloggare.

Anne, som driver trädgårdsbloggen Moseplassen. com nyligen planterade dessa växter i utekrukker på sin egen terrass:

Se även:

Mobila lökväxter

Tänk otraditionella - växt tulpaner och glödlampa blommor i krukor! Genom att plantera dem i krukor, få en minimal arbete under våren, säger informationsansvar ...

vårljung i vitt och rosa, pärla blommor, Ranunkler, penséer, rutt liljor i vitt och lila och krokus - och julrosor (foto) i vitt och rosa .

Alla dessa växter tål lite frost. Anne ersätter dem med andra blommor när de först blommas.

Det är inte bra att tro att vårplanter i burkar varar under hela säsongen. Vårblommor lever inte så länge som de vanliga sommarblommorna.

Färgglatt keramik med krukor och växter från Plantasjen.

Läs också:

10 bästa inomhusklimatplantor

De tio bästa anläggningarna som förbättrar inomhusklimatet.

anlöpning växter

Växter som har vuxit upp i, vare sig i vardagsrummet eller i en plantskola bör botas innan de blir kvar ute i det fria. Härdade växter berättar för ljus och temperatur.

Att planta rakt ut kan orsaka skador på löv och kronblad. Om det finns under fem grader utrymme under dagen, eller mycket vind, behöver plantorna beroende av nattlivet.

Ju kallare det är desto viktigare blir det här. En vecka med montering blir en bra tumregel.

Under appliceringsperioden läggs växterna ut i gott väder och flyttas in när det är dåligt väder eller du kan täcka potten i trädgården.

Det är särskilt viktigt att undvika vind. Vinden är en stor fiende på våren eftersom det ofta är kallare än skalan visar och kan tyckas torka ut.

När du handlar på trädgårdscentra och blomstaffärer får du ofta varorna i papperspåsar. Dessa är bra att härda växter i. Det blir varmt och bekvämt på väskan, och påsarna är lätta att flytta om det blir för kallt ute.

Läs också:

Windows - Ska du byta eller renovera Windows?

Felaktig stil, dålig kvalitet eller dålig värmeisolering. Anledningen till att du vill byta fönster kan vara många. Frågan är om du ska ersätta ...

Trädgård med stora krukor.För mer info, www. trädgård mark. com

10 krukväxter som är enkel på terrassen

romantisk stil

  • Dekorativa Korg
  • Bacopa
  • Äkta lavendel / staudelavendel (angustiflora)
  • Million klockor
  • Hagepoppelrose (så det gärna själv) < 999> i modern stil

Kengurufot

  • Euphorbiaceae
  • taklök
  • Praktspragle
  • prydnadsgräs
ADVERT

Mest populära