All egendom: trädgård, kök, inredning >> Gör Det Själv

Skikt grillen själv

Många drömmer säkert om en permanent plats i trädgården för att grillen, helst förlänga terrassen. Och med en fast grill, tänker vi naturligtvis på en grillad grill.

Det finns några sådana färdiga grillar att köpa. Du bör bara vrida delarna - vanligtvis tillverkad av lätt betong och klinker.

Men varför betala mer än nödvändigt för grillad grill? Här får du ett förslag på en grill som du kan vända dig själv. Har du sparkat lite tidigare, kan du avsluta grillen under en helg. Kom ihåg att välja tegelstenar som tål höga temperaturer.

Du bör också få grillen innan du grillar grillen. Det skulle vara illa att stå där med en fin ny grillad grill och kunde inte använda den eftersom du inte kan ta en grill som passar.

För att stödja grillplatserna (eldstadplan) behöver du en betongplatta, en evighetsplatta eller en tung stålplåt. Om du väljer en metallplatta, beställ det hos rörmokaren. Välj en tjock platta som håller på länge.

Tips! Fast plats för grillen

När du har bestämt var grillen ska stå, gräva utbrottet och 30 cm från marken. Fyll med sura korn och stöta hårt. Placera några betongplattor på grytan (eller gjut en sockel) till vilken gallret sedan slipas. För att undvika punktskador kan en förstärkt hylla behövas.

Detta behov: * 120 tegelstenar (som tålerhøy temperatur)

* En komposition och tätningsmedel

* Betongplattor (B) 40 x 40 x 10 cm

* Ställ Gravel (A)

* betongplattan (G) 40 x 45 cm

* grillgallret (F) 47 x 47 cm

så här: substrat (A) till grillen består av uppsättningar grus pressas och packade hårt. Grillen själv bör då vara murad på en yta av till exempel stora betongplattor (B) som ligger horisontellt. Observera att blocken i den tredje (C), den åttonde (D) och tolfte (E) raden läggas tvärs att rosten och golvplattan att ha något att vila på.

Double Grill:

Har du många gäster det är trevligt att ha flera grillar så att mat kan framställas från två sidor. Grillen är också perfekt för servering av både kött- och fiskrätter. På toppen är muren täckt med bältros som skydd mot väder och vind.

Vad du behöver: 494 tegelstenar

Sammansättningen och tätningsmedel

16 brickor en 25x25 cm

2 grillgaller en 47x80 cm

2 grillar en 47x80 cm

Se också: <999 > Gör din egen örtträdgård

Skapa din egen örtträdgård - i köksfönstret, i kruken eller i trädgården!

Grill med matbord:

Till höger om grillen finns en lärling och nedan finns hyllan för t.ex. bestick och andra saker du behöver när du ska grilla. Runt grillplatsen finns en mdf bordsskiva med plats för 6-8 personer. Även här är toppen täckt med kakel. Vad du behöver:

312 tegelstenar Sammansättningen och tätningsmedel

12 brickor en 25x25 cm

1 skaka en 47x47 cm

1 kattlådan en 47x47 cm

Hyllor i MDF <999 > Rund grillplats:

Detta borde ha varit ett hörngaller, men då var det ett smart huvud som föreslog en förlängning av de två vinkelräta väggarna.På så sätt fanns plats för tre stora matsalar mittemot grillen. Den krökta formen på grillgallret och huset av kolet och briketter används också trä ombord plattor av MDF i samma form.

Här är också den övre delen av grillen utrymme plattor.

Vad du behöver:

364 tegel

Sammansättningen och tätningsmedel

Grill Grate, 90x90 cm

kattlåda, 90x90 cm

Bänkskivor av MDF en 85x85 cm

15 brickor en 25x25 cm < 999>

ADVERT

Mest populära