All egendom: trädgård, kök, inredning >> Konstruktion

Skapa en vacker ingång

Hur är entrén i ditt hem? Ta en tur ut i vårluften och försök att se entrén med ett friskt utseende.

Går allt efter vinter, eller kanske stoppar en vårkudde? Om du dekorerar växter och föremål har du komma ihåg att byta ut vinterinredningen med fler fjädrande föremål? Och är planter och sängar rengjorda och skurna?

Dekorera med växter

Med växter kan man skapa en varm och vacker entré. Många rekommenderar att man väntar på att lägga sommarblommor i burkarna fram till den 17 maj eller risken för nattfrost är över.

Men det finns några växter som är hårdare än andra, och du kan börja lämna nu redan. I synnerhet skiljer sig stammen växter. Det är bra att hänga med ett huvud för en natt med svalhet, då stå upp igen när solen värmer upp.

Slående: Ofta behöver entrépartiet inte en annan dekoration än en vacker arkitektur, oavsett om den är snäv och modern eller överdådig som här.

Döra är husets ansikte

Det hjälper inte att dekorera entrédörren om dörren är sliten och ful. Ingångsdörren ger husets personlighet, och det bör både stänga utanför och välkomna gästerna.

Om förfallodagen har gått för långt kan en ny dörr vara det enda sättet att förbättra ditt intryck. Gå inte uteslutande för pris, men se till att du väljer en dörr som klär husets arkitektur. Andra gånger kan det räcka för att fräscha upp entrédörren med en ny färgfärg.

Läs också:

Bädda veranda

Du kan med enkla medel bädda in balkong, veranda eller uteplats och har ett extra rum med bruksvärdes och livslängd långt bortom ...

Single veranda och vacker dörr: Större fasadändringar, som en slagmark, kräver en byggnadstillämpning.

Bygg ny

Vill du gå djupare in i jobbet när du först börjar skapa en vacker entré? Boka Snoring Out har fler förslag. Här hittar du idéer för två olika ingångar och procedurer för att bygga en liten slagmark eller skapa en välkomnande entré med en tvåvägs trappa med inbyggd bänk.

- Boken träffar dörren och hjälper entrén att känna sig välskött och mysig. Det hjälper till att ge husets fasadkaraktär, skriver bokens författare.

Kom ihåg att om du planerar större fasadändringar, t.ex. bislag, det kommer att kräva en byggnad ansökan innan du börjar.

Blogger for Inspiration

Idag väljer många människor att blogga om hem och hem. Här kan det vara mycket inspiration att hitta för dem som letar efter nya idéer. Vi har valt tre bloggar som visar vacker inresa:

* Milla Brabo handlar om renoveringen av Villa Solbraa och ingångssektionen visar hur viktigt entrén är för första intrycket.Här finns inga dekorationer och växter som skapar den vackra entrén, men själva arkitekturen.

* Kronprinsessan är en blogg om interiör och familjeliv. Här är en ingångssektion som visar hur slående det kan vara i all sin enkelhet när man väljer att driva en modern stil med snäva, rena linjer.

Läs också:

Hur får du rostfritt stål att lysa

Är ditt kylskåp täckt med dåliga fläckar och smutsiga fingermärken? Vi visar dig hur du får rostfritt stål glänsande glansigt igen.

* Jorde Farm är en blogg om livet på jordbruket och renovering av huvudhuset. Paret som bor här har en gammaldags entré fest dekorerad med vita möbler, lyktor och norge glas.

ADVERT

Mest populära